"Men Of The Year 2015" Ödülleri İçin Geri Sayım - Son Dakika
Magazin

"Men Of The Year 2015" Ödülleri İçin Geri Sayım

Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek "GQ Türkiye Men of the Year" ödül töreni 3 Aralık Perşembe akşamı gerçekleşecek.

26.11.2015 15:50  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GQ Türkiye, 2015'te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.

Her biri kendi alanında başarılı 12 erkek ve bir kadının ödüllendirileceği gecede Yılın Uluslararası Starı Akmerkez Özel Ödülü'nü tüm dünyada ilgiyle izlenen "The Walking Dead" dizisinde canlandırdığı Daryl Dixon rolüyle tanınan Norman Reedus alırken Yılın Uluslararası İkonu Ödülü ise "Sex and the City" dizisiyle fenomen olan şimdiyse "The Good Wife" dizisiyle dikkat çeken Chris Noth'un nam-ı diğer "Mr. Big"in oluyor. Merakla beklenen Yılın Adamı Ödülü'nün sahibi de Arda Turan'ın olurken Yılın Kadını, Türk pop müziğinin en başarılı kadın şarkı yazarı ve yorumcularından Sıla ödülünü almaya hazırlanıyor.

Yılın en prestijli etkinliklerinden biri olan; iş, sanat, moda ve eğlence dünyasının önemli isimlerin davetli olduğu gecenin sunuculuğunu ise bu yıl Türkiye'nin alanında en başarılı kadınlarından biri olan Burcu Esmersoy üstleniyor.

Akmerkez ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek GQ Men Of The Year gecesinde ödül alacak isimler davete, ulaşım sponsoru Volkswagen tarafından getirilecek. Yüzyılı aşkın süredir İtalyan zarafetini temsil eden lüks saat ve kalem markası Montegrappa ve lüks erkek giyimin öncü markalarından Hugo Boss, Men of The Year 2015'in sponsorları arasında yer alıyor.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin 'Men Of The Year 2015' Ödülleri İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mahoni: Lala la la la la 0 0 Yanıtla

Advertisement