Grace Kelly'nin hayatını anlatan Monaco Prensesi Yakında Vizyonda - Son Dakika
Kültür Sanat

Grace Kelly'nin hayatını anlatan Monaco Prensesi Yakında Vizyonda

Grace Kelly\'nin hayatını anlatan Monaco Prensesi Yakında Vizyonda

Nicole Kidman'ın canlandırğı Grace Kelly'nin şaşaalı olduğu kadar zor hayatını konu alan "Grace of Monaco" Filmi yakında sinemalarda.

12.03.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood'un Altın Çağı'nın en büyük yıldızlarından biri olan ve Arka Pencere, Cinayet Var, Kelepçeli Aşık gibi filmlerin yıldız oyuncusu Grace Kelly'nin bütün bu şöhreti bırakıp Monaco prensi Prens 3. Rainier ile yaşadığı aşk ve ardından yaşadığı şaşaalı ama bir o kadar kadar zor hayatını konu alan "Grace of Monaco" Monaco Prensesi yakından ülkemizde vizyona girecek.

Nicole Kidman'ın Grace Kelly'yi canlandırdığı filmin yönetmenliğini La vie en rose filmiyle tanınan Olivier Dahan üstlenirken Nicole Kidman'a Tim Roth eşlik ediyor. Filmin konusu ise kısaca şöyle:

FİLMİN KONUSU

Hollywood'un Altın Çağı'nın en büyük yıldızlarından biri olan Grace Kelly, kariyeriyle ilgili her şeyin yolunda gittiği bir dönemde aşık olur ve Monako prensi, Prens 3. Rainier ile yaşadığı aşk, onu çok sevdiği mesleğine son vermek zorunda bırakır. İkili, Yüzyılın Düğünü olarak adlandırılan görkemli bir düğünle evlendikten sonra ünlü aktris resmi olarak Monako prensesi olur. Saray hayatına ve bu çevrenin kurallarına uyum sağlamaya çalışan 'Monako Prensesi'nin karşılaştığı tek güçlük bu olmaz. Bu dönemde meydana gelen ve Fransa ile Monako arasında patlak veren politik krizler genç krallığı günden güne daha fazla yıpratmaya başlar.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kültür Sanat Grace Kelly'nin hayatını anlatan Monaco Prensesi Yakında Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement