Grafik Tasarımcıları Antalya'da Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Grafik Tasarımcıları Antalya'da Bir Araya Geliyor

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Avrupa Birliği Projesi olarak kabul edilen “Demokrasi Şöleni” adlı Uluslararası Sanat Çalıştayı için Dünya’nın ve Türkiye’nin grafik tasarımcıları ile sanatçılarını bir araya getiriyor.

22.04.2014 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Avrupa Birliği Projesi olarak kabul edilen "Demokrasi Şöleni" adlı Uluslararası Sanat Çalıştayı için Dünya'nın ve Türkiye'nin grafik tasarımcıları ile sanatçılarını bir araya getiriyor.

"Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Projesi" kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Çalıştayı, 22-28 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya Belek'de Papillon Ayscha'da gerçekleştirilecek.

Çalıştaya yurtdışından Edel Rodriguez (ABD), Alexander Faldin (Rusya), Yossef Lemel (İsrail), Mehdi Saeedi (İran), Kari Piippo (Fillandiya), Stasys Eidrigevicius (Polanya), Julianna Illés Major (Macaristan) ve Teymur Rzayev (Azerbaycan) katılacak.

Türkiye'den Adem Dönmez, Ahmet Şinasi İşler, Ali Tomak, Ata Yakup Kaptan, Doğan Arslan, Emre Becer, Demirhan Kadıoğlu, Erol Kılıç, Fatih Başbuğ, Figen Yavuz, Hikmet Şahin, Hüseyin Elmas, İbrahim Çoban, İbrahim Özdabak, Levent Mercin, Mahmut Ayhan, Melek Gökay, Metin Eker, Onur Aşkın, Özcan Özkarakoç, Sadettin Sarı, Salih Denli, Selçuk Öziş, Semih Büyükkol, Uğur Atan ve Yusuf Keş'in katılacağı projenin koordinatörlüğü Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Proje Koordinatör Yardımcılığını Doç. Dr. Levent Mercin, Proje Birim Üyeliğini ise Doç. Dr. Uğur Atan ve Öğretim Görevlisi Figen Yavuz yaparken, GÜSED başkanı Zafer Erzincan ise proje uzmanı olarak görev alıyor.

Çalıştay sonrasında oluşturulan tasarımlar ve eserlerin Kütahya'da 30 Nisan -7 Mayıs, Konya'da 9-16 Mayıs, Ankara'da 20-27 Mayıs, Samsun'da 30 Mayıs-6 Haziran, Erzurum'da 10-17 Haziran, Gaziantep'te 22-28 Eylül, Mersin'de 30 Eylül-6 Ekim, Manisa'da 8-15 Ekim ve İstanbul'da 17-24 Ekim tarihlerinde, Türkiye'nin yedi bölgesini kapsayacak 9 şehirde sergileneceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Grafik Tasarımcıları Antalya'da Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement