Gran Turismo'nun Filmi Geliyor! - Son Dakika
Teknoloji

Gran Turismo'nun Filmi Geliyor!

Gran Turismo\'nun Filmi Geliyor!

Uzun yıllar boyunca yarış arabalarına hayran olan herkesin hizmetinde olan Gran Turismo adlı oyun serisi çok yakında beyazperde üzerinde bizleri sela...

28.07.2013 01:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burçin Aygün - - Beklenen oldu ve Sony'nin, meşhur Gran Turismo adlı oyun serisini filme çekeceği doğrulandı. Otomobil yarış simülasyon serisi olarak bilinen marka, Sony Computer Entertainment UK'in, Joystiq'e yaptığı açıklamaya göre yakın zamanda sinemalara teşrif edecek. Şirket, Gran Turismo'nun bir film uyarlamasına kavuşacağı bilgisi haricinde bir detay paylaşmamışken, haber şimdiden büyük heyecan yaratmaya yetti. Sorulan soruların başında ise yapımın nasıl bir hikayeye sahip olacağı bulunuyor.

Geçtiğimiz gün Sony Pictures'ın üç prodüktörünün yeni bir çalışmaya başladığı haberi de, sevindiren oyun uyarlaması müjdesini bir kez daha doğrulamış gözüküyor. Mike de Luca ve Dana Brunetti (The Social Network ve 50 Shades of Grey yapımlarından) beyazperde uyarlaması için şimdiden çalışmaya başlamış bile. Yine de Gran Turismo Movie'yi ne zaman izleyebileceğiz, işte bu kısım halen muallakta.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Gran Turismo'nun Filmi Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement