Grubu Üst Yöneticisi Colao, Arena'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Grubu Üst Yöneticisi Colao, Arena'yı Ziyaret Etti

Grubu Üst Yöneticisi Colao, Arena\'yı Ziyaret Etti

Vodafone Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Colao: "Vodafone Arena akıllı stadyum özellikleriyle bir çekim merkezi olacak.

05.09.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Vittorio Colao, Vodafone Arena'nın akıllı stadyum özellikleriyle bir çekim merkezi olacağını belirterek, "Bu sayede Türkiye, devrim niteliğindeki dijital dönüşümde en önlerde yer alıyor" dedi.

Şirket açıklamasına göre Colao, Vodafone Arena'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan bilgi aldı. Sponsorluktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Colao, yürütülen özverili çalışmalardan ötürü Orman'a ve Beşiktaş Kulübü yetkililerine teşekkür etti.

Vodafone Türkiye'nin, ülkenin dijital dönüşümüne liderlik edecek, yatırım odaklı yeni stratejik programı 'Dijital Dönüşüm Hareketi'nin önemine inandıklarını söyleyen Colao, "Vodafone'un büyüme unsurlarından biri, gelişmekte olan pazarlar ve heyecan verici bu ülkelerde önemli yatırımlar yapıyoruz. Önemli bir potansiyel barındıran bu pazarlarda, uygun fiyatlı akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla mobil veri kullanımı hızla artıyor" ifadelerini kullandı.

Vodafone Türkiye'nin 'Dijital Dönüşüm Hareketi' kapsamında yapacağı yatırımlar için gelecek iki sene toplamda 2 milyar liranın üzerinde kaynak sağlayacakları bilgisini veren Colao, bu ek yatırımlar içinde en büyük payı teknoloji yatırımlarının alacağının altını çizdi.

Vodafone Arena'nın akıllı stadyum özellikleriyle bir çekim merkezi olacağını anlatan Colao, bu sayede Türkiye'nin devrim niteliğindeki dijital dönüşümde en önlerde yer aldığını dile getirdi. Vodafone Türkiye'nin, kendileri için devler liginde bir operatör olduğunu belirten Colao, şöyle konuştu:

"Vodafone Arena ve Beşiktaş JK sponsorluğumuz, Vodafone Grubu olarak Türkiye'de bugüne kadar yaptığımız en büyük yatırımlardan birini oluşturuyor. Vodafone Arena projesine büyük değer veriyor ve bir teknoloji abidesi olacak bu stadyumu heyecan ve merakla bekliyoruz. Tüm dünyada artık akıllı stadyum denilen bir trend var. Bu global trendin Türkiye'deki öncüsü olan Vodafone Arena, inşaat aşamasından itibaren uygulanan akıllı stadyum özellikleriyle misafirlerine dijital bir dünyanın kapılarını açacak. Aynı zamanda bir dünya metropolü olan İstanbul'un yurtdışında tanıtımına da önemli katkılar sağlayacağına inandığımız Vodafone Arena'nın açılışını heyecanla bekliyor, stadın bir an önce hayata geçmesi için özveriyle çalışan tüm ekipleri gönülden kutluyorum."

" Vodafone Arena'nın toplam sponsorluk değeri 150 milyon doları buluyor"

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt ise Vodafone Grubu'nun Vodafone Arena'ya verdiği destekten büyük mutluluk duyduklarını ve Colao'yu önümüzdeki yıl gerçekleşecek Vodafone Arena açılışında da ağırlamayı arzu ettiklerini söyledi.

'Akıllı Stadyum' vizyonuyla en ileri teknolojilerle donattıkları Vodafone Arena'nın taraftarlara ve ziyaretçilere maç günleri unutulmaz bir dijital deneyim yaşatacağını ve dijital dönüşüm hareketi vizyonlarının hayat bulduğu görkemli bir örnek olacağını aktaran Öğüt,  şunları kaydetti:

"Vodafone Arena'nın teknolojisi yalnızca Wi-Fi teknolojisi ile sınırlı kalmayarak dünyada örnek gösterilen stadyumlarda hayata geçirilen zengin içerikli dijital ekran çözümleri, genişbant mobil şebeke, mobil aplikasyonlar ve servisler ile zenginleştirilecek. Vodafone Arena'nın toplam sponsorluk değeri 150 milyon doları buluyor. Hayata geçireceğimiz akıllı stadyum uygulamaları stadyumun inşaat aşamasından itibaren inşaat planı ile entegre bir şekilde planlanıyor.

Teknolojik altyapısının yanı sıra çok amaçlı kompleks olarak İstanbul'un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer etkinliklerine ev sahipliği yapacak ve eğlence merkezi, konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da kullanılacak. Beşiktaş Müzesi ve Kartal Yuvası stattaki yerlerini yenileyerek korurken, en son mobil teknolojilerin yer alacağı Vodafone Cep Merkezi de taraftar ve ziyaretçilere benzersiz bir teknoloji deneyimi yaşatacak."

- Vodafone CEO'su Colao'ya forma hediye edildi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Orman da Beşiktaş ailesi olarak bir ilke imza atarak, Vodafone ile Türkiye'de daha önce eşi görülmemiş bir stadı hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Vodafone Arena'nın Türkiye'nin spor arenasında dünyaya tanıtılmasında büyük rol oynayacağını vurgulayan Orman, stadın sadece maçlara ev sahipliği yapmakla kalmayacağını, teknolojik özellikleriyle bir yaşam merkezi de olacağına dikkati çekti.

Türkiye'nin en köklü ve en önemli futbol arenalarından birinin yerine yapılan Vodafone Arena'nın futbol ruhunu ve coşkusunu, teknolojik alt yapısı sayesinde daha geniş kitlelere taşıyacağına işaret eden Orman, "Modadan sanata, eğlenceden spora kadar sosyal alandaki tüm ihtiyaçlara da Vodafone Arena ile hizmet edeceğiz. Stat çalışmalarına başlamadan önce tek bir hayalimiz vardı o da tüm alt yapısı ve üstün özellikleriyle sporseverlere eşsiz bir deneyim sunmaktı. Vodafone ile tüm bu hayallerimizi gerçeğe dönüştürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında Vodafone CEO'su Colao'ya üzerinde "Colao" yazılı bir forma ve kaşkol da hediye edildi.

Vodafone Türkiye ile Beşiktaş JK arasında 20 Ağustos 2013'te imzalanan 15 yıllık sponsorluk anlaşmasıyla Vodafone Arena adını alacak çok amaçlı kompleks, İstanbul'un futbol, müzik, kültür-sanat, moda, eğlence ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Vodafone Arena, dünya genelinde yeni stadyumlarda hayata geçirilen dijital ekran çözümleri ile genişbant mobil ve Wi-Fi ağıyla donatılacak.

Beşiktaş Müzesi ve Kartal Yuvası stattaki yerlerini yenileyerek korurken, en son mobil teknolojilerin sunulacağı Vodafone Cep Merkezi de taraftar ve ziyaretçilere bir teknoloji deneyimi yaşatacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Grubu Üst Yöneticisi Colao, Arena'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement