GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Siz Türkler" Çıkışı Tepki Topladı - Son Dakika
Spor

GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Siz Türkler" Çıkışı Tepki Topladı

GS Teknik Direktörü Igor Tudor\'un "Siz Türkler" Çıkışı Tepki Topladı

GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un "Baskı hissediyor musunuz?" sorusuna "Siz Türkler" diyerek başlayıp kamuoyuna göndermede bulunması tepki topladı. Metin Tekin, "Artık takımda kalamaz." dedi.

18.12.2017 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenildi. Eleştirilerin odak noktasındaki Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, maç sonu yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu.

"Neden kaybettiniz?" sorusuna Hırvat teknik adam "Rakip iki gol attı, biz bir gol attık. Bu yüzden kaybettik" diyerek yanıt verdi. Tudor'un bu yanıtı vermesi sosyal medyada "Bizimle alay ediyor" yorumlarının yapılmasına yol açtı.

"SİZ TÜRKLER"

Hırvat hoca, "Baskı hissediyor musunuz" diye sorulunca, "Siz Türkler" diye lafa girip, futbol kamuoyuna göndermelerde bulundu. "Bütün hayatım baskıyla geçiyor benim" diyen Tudor, " Türkiye'de iki tane popüler var şey. 'Tudor istifa' ve 'sistem tartışması'. Mağlubiyet sisteme dayandırılacaktır. Şimdi bu yansıtılacak ve herkes mutlu olacak. Türkiye'de futbola bakış açısı bu" diye konuştu ve her kesimden tepki aldı.

"DOĞRU BİR SÖYLEM DEĞİL"

Milli Takım'ın eski oyuncularından Metin Tekin, konuya ilişkin "Tudor'un 'siz Türkler' ifadesi doğru değil. 9 yabancı ile oynuyorsun ve dünya futbolundasın. Ben, Tudor'un Galatasaray'da kalabileceğine artık inanmıyorum." diye konuştu.

Galatasaray'ın ve Milli Takım'ın eski oyuncularından Bülent Korkmaz ise "Tudor diyor ki, siz Türkler. Tudor'a parayı veren Galatasaray kulübü. Karabük'ten alıp buraya getiren de Galatasaray Kulübü. Siz Türkler doğru bir söylem değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor GS Teknik Direktörü Igor Tudor'un 'Siz Türkler' Çıkışı Tepki Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ALBATROS: Ah Siz Türkler Varya Varya Helede Şu Ülkeyi Yöneten Reis Ve PARTİSİ Yokmu Yaptığı Hizmetler Çalışmalar Tüm Dünyaya Rest Çekmeleri Ekonomik Olarak Tüm Dünyanın Üstüne Çıkmaları Biz Mahvetti Mahfeti Umudumuz Kılıçtaroglundan Oda Boş Çıktı Nediyem Gari Ah Siz Türkler Ahhhhh 6 15 Yanıtla anti: elin şeyi ile övününeceğine cebindekine bak malak. yandaş medya ile süslü dünya hayali satmaktan başka bir halta yaramıyorsunuz 3 3 çoban: bayağı iyi çalıştılar istanbulda trafiğin içinden çıkamaz olduk, rant uğruna heryer beton ağlarla örüldü. üretim yok beton var 3 3 trollist: Bu albatros acaip yemleniyor. 2 0
  • Aliço: Ee biz Türkler Galatasaraylılar, senin gibi aç köpeği alıp doyurduk önünden kemiği eksik etmedik, ama sen ne yaptın biliyormusun, kudurdun. 10 6 Yanıtla Şahin: Çok ağır bir yorum lütfen biraz nezaket kurallarına uyalım 2 8
  • FENERBAHÇELİ: NASIL EĞLENİYORMUYUZ :) 9 2 Yanıtla Genc fbli: Tabiki 0 0
  • demir: yanlis mi soylemis. Futboldan anliyor muyuz? 9 1 Yanıtla
  • Gurbetci: Tudorun sucu yok onu getirin tirende suç 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında forma giyecek
    11:10 Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında forma giyecek

    Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü yapılacak Atakaş Hatayspor maçında forma giyecek. Barış Alper, bu sezon takımının en istikrarlı futbolcusu olarak dikkat çekiyor ve farklı mevkilerde gösterdiği iyi performansla takıma önemli katkı sağlıyor.

  • Sakaryaspor, play-off'ta doğrudan finale yükselmeyi hedefliyor
    11:08 Sakaryaspor, play-off'ta doğrudan finale yükselmeyi hedefliyor

    Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, normal sezonun kalan bölümünde üçüncü sıradaki yerini koruyarak play-off'ta doğrudan final oynamayı hedefliyor. Sakaryaspor, ligde 27 maçta 47 puanla 3. sırada yer alıyor ve 7 maçlık süreçte en fazla puanı alarak finale çıkmayı amaçlıyor.

  • Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında 100. resmi maçına çıkacak
    11:05 Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında 100. resmi maçına çıkacak

    Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında oynaması durumunda sarı-kırmızılı formayla 100. resmi karşılaşmasına çıkacak. 23 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da farklı pozisyonlarda görev alarak dikkatleri üzerine çekti. Şu ana kadar 99 resmi maça çıkan Yılmaz, 8 gol kaydetti ve geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Ayrıca bu sezon Galatasaray'ın en istikrarlı futbolcusu olan Yılmaz, 46 maçta forma giydi.

  • Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi Öncesi Suudi Arabistan'da Dalış Deneyimi
    11:04 Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi Öncesi Suudi Arabistan'da Dalış Deneyimi

    Red Bull Cliff Diving 2024 sezonu öncesi, uçurum dalışçıları Catalin Preda ve David Colturi, Suudi Arabistan'ın Cazan bölgesinde dalış deneyimi yaşadı. İkili, Suudi Arabistan'ın vadi içlerinde dalış yapan ilk sporcular oldu. 5 gün boyunca zorlu ve engebeli yolları aşarak keşif yapan sporcular, Lajab ve Al-Rough Vadisi'nde derin tatlı su havuzları ve uçurum dalışı yapılabilecek alanları keşfetti. Bu deneyim, sporcular için unutulmaz bir macera oldu.

  • Fenerbahçe, Miha Zajc'ın yaz aylarında kulüp bulmasını istiyor
    11:03 Fenerbahçe, Miha Zajc'ın yaz aylarında kulüp bulmasını istiyor

    Fenerbahçe, bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Miha Zajc'ın menajeriyle görüşerek oyuncunun yaz aylarında kulüp bulmasını istedi. Zajc'ın sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor ve güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

  • Samsunspor Kulübü, Reeder Samsunspor'a maddi destek istedi
    10:49 Samsunspor Kulübü, Reeder Samsunspor'a maddi destek istedi

    Samsunspor Kulübü, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Reeder Samsunspor'a maddi destek istedi. Kulüp yönetimi, şehirden yeterli desteği alamadıklarını ve bütçede açık oluştuğunu belirtti. Borçların ödenmesi için lige katılma hakkının devri veya şubenin kapatılması seçenekleri üzerinde duruldu.

  • Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü 3 Bant Bilardo Kulüpler Arası Yerel Lig Müsabakaları'nda şampiyon oldu
    10:45 Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü 3 Bant Bilardo Kulüpler Arası Yerel Lig Müsabakaları'nda şampiyon oldu

    Düzce'de düzenlenen 3 Bant Bilardo Kulüpler Arası Yerel Lig Müsabakaları sonucunda Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü şampiyon oldu. Ligde 16 kulüp ve 72 sporcu yer aldı ve 11 gün süren müsabakaların ardından Düzce Belediyesi Spor Akademisi Spor Kulübü, Zirve Gençlik ve Spor Kulübü'nü finalde mağlup ederek şampiyonluk elde etti.

  • Çayırova Belediyesi Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda mücadele edecek
    10:37 Çayırova Belediyesi Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda mücadele edecek

    Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, galibiyet alarak Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

  • Denizli'de Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları Yarı Finalistleri Belli Oldu
    10:33 Denizli'de Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları Yarı Finalistleri Belli Oldu

    Denizli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları sonucunda gruplarını lider tamamlayan 6 takıma ödülleri takdim edildi. 12 kız, 11 erkek toplam 23 takımın mücadele ettiği şampiyonada 3 kız ve 3 erkek takımı yarı finale yükseldi. Yarı finallere hak kazanan takımlara madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Çağlar tarafından verildi.

  • Atlanta Hawks, Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle Boston Celtics'i mağlup etti
    10:31 Atlanta Hawks, Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle Boston Celtics'i mağlup etti

    NBA'de Atlanta Hawks, evinde karşı karşıya geldiği Boston Celtics'i uzatmalara giden maçta Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle 123-122 mağlup etti. Atlanta'da Dejounte Murray 44 sayı, 7 asistle maçın en skoreri olurken, Bogdan Bogdanovic 24 sayı, 7 ribaund ve Andre Hunter da 21 sayı, 13 ribaund ile katkı verdi. Bu sezonki 15. yenilgisini alan Boston'da Jayson Tatum 31 sayı, 13 ribaund ve Derrick White da 22 sayı, 7 ribaund ile mücadele etti.

  • Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı
    10:31 Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 15 ortaokulun katılımıyla kızlar arası voleybol turnuvası başladı. Turnuvada dereceye giren okulların kupaları 23 Nisan törenlerinde verilecek.

  • Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı
    10:29 Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı

    Mısır'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazanan milli sporcu Sibel Çam, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde ettiğini söyledi. Engelli olmanın hayattan kopmamak gerektiğini vurgulayan Çam, engelli bireylere tavsiyelerde bulundu.


Advertisement