Gsb'nin Düzenlendiği Sinema Kampı Başvuruları Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

Gsb'nin Düzenlendiği Sinema Kampı Başvuruları Sonuçlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından düzenlenen sinema kampı başvuru sonuçları yayımlandı.

23.07.2017 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından düzenlenen sinema kampı başvuru sonuçları yayımlandı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, ülkenin sanat ve kültürünü milli bir bilinçle icra edecek gençlerin yetişmesine katkıda bulunmak, sanat ve sinemaya yetenekli gençlerin erken yaşta tespiti ile imkanı olmayan gençlere fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek sinema kampı başvuru sonuçlarının belli olduğu belirtildi.

Mersin- Silifke Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kampı'nda yapılacak sinema kampına 150 genç katılacak. 18-25 yaş aralığındaki erkekler için 5 hafta (35 gün) sürecek kampta, teorik ve uygulamalı dersler, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek.

Kamp, erkek adaylar için 24 Temmuz-27 Ağustos, kadınlar için de 11 Eylül-15 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Eğitimlere ünlü tiyatro ve sinema oyuncularının yanı sıra yönetmenler de katılacak.

Sinema kampına katılmak isteyen gençler, başvuru sonuçlarını, "http://sinemakampi.gsb.gov.tr/BasvuruSonuc/sorgu.aspx" adresinden öğrenebilecek. Ayrıca kazananların listesi de GSB portalı ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gsb'nin Düzenlendiği Sinema Kampı Başvuruları Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement