Gso Yönetiminden, Gaün Rektörü Prof. Dr. Gür'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Gso Yönetiminden, Gaün Rektörü Prof. Dr. Gür'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gso Yönetiminden, Gaün Rektörü Prof. Dr. Gür\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimi,Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01.11.2016 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, GAÜN Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Gür'ü makamında ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle tebrik ettiler.

Hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu, bir şehrin gelişmesinde üniversitelerin büyük bir rol oynadığını belirterek, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da sanayi-üniversite işbirliklerine hız vererek, hem şehrimize hem ülkemize değer katmayı sürdüreceklerini söyledi.

Konukoğlu, "GSO ile üniversitemiz arasında zaten yıllardır güzel bir ilişki var. Prof. Dr. Yavuz Coşkun hocamızın rektörlüğü dönemde önemli çalışmalar yaptık, şimdi Prof. Dr. Ali Gür hocamızın dönemde de ileriye dönük çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesinde karşılıklı çalışmalar yapılmasının önemini vurgulayan Konukoğlu, ayrıca üniversitede tekstilde ve iki yıllık diğer bölümlerde intörn uygulamasına geçilmesinin, burada okuyan öğrencilerin 2 veya 3'er aylık dönemler halinde kesintisiz intörn eğitimi almasının çok başarılı sonuçlar doğuracağını kaydetti.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sanayi Odası yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyarette, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal ve Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Özpolat, Metin Erturhan, Ferhan Sağım, Mustafa Özmermer, Ercan Sayın, Aykut Erkent ve Yıldırım Mermer ile Genel Sekreter Kürşat Göncü de yer aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gso Yönetiminden, Gaün Rektörü Prof. Dr. Gür'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement