Guardiola, Neuer'i de Götürüyor - Son Dakika
Spor

Guardiola, Neuer'i de Götürüyor

Guardiola, Neuer\'i de Götürüyor

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere basınında çıkan haberlere göre, sezon sonunda Manchester City'nin başına geçecek olan Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola Manchester'a Manuel Neuer ile birlikte gelecek.

04.03.2016 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiltere basınında çıkan haberlere göre, sezon sonunda Manchester City'nin başına geçecek olan Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola Manchester'a Manuel Neuer ile birlikte gelecek. Guardiola'nın rüya hedefi olan Neuer'in gelişi aynı zamanda İngiltere Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Joe Hart'ın geleceğini tehdit ediyor.

City'de de bir "libero kaleci" ile oynamak isteyen Guardiola, bu özelliğin dünyadaki en iyi temsilcisi Neuer'in felsefesinde kilit bir rol oynadığını düşünüyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde İngiltere Milli Takımı'nda da as kaleci olan Joe Hart'ın nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Münih'teki maaşın iki katı

İngiliz ekibinin yaz dönemindeki transfer hedefi olan Manuel Neuer'in Alman devi Bayern Münih'le üç senelik daha sözleşmesi bulunuyor. Neuer'in City'e transferinin gerçekleşmesi halinde haftada 300 bin sterlin kazanması bekleniyor. Bu da Alman kalecinin Münih'te en yüksek maaşlı oyuncuların aldığı paranın yaklaşık iki katına denk geliyor.

Neuer transferinin gerçekleşmemesi ve Hart'ın da Guardiola'nın sistemine uyum sağlayamaması halinde İspanyol çalıştırıcı yeni kaleci adaylarını belirleyecek.

Toure, Fernando ve Bony yolcu

Bu hamle için en büyük soru işareti ise Joe Hart'ın Manchester City'deki konumu. İngiliz basınına göre, soyunma odasında büyük bir ağırlığı bulunan City'nin 1 numarasının değiştirmek, Guardiola için bile iddialı bir hamle olacak.

Manchester City'de Hart'ın yanı sıra Yaya Toure, Fernando ve Wilfred Bony gibi futbolcuların da Pep Guardiola'nın gelişinden sonra ayrılabileceği biliniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Guardiola, Neuer'i de Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement