Gücünü Doritos'tan Alan Polise Soruşturma Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gücünü Doritos'tan Alan Polise Soruşturma Açıldı

Gücünü Doritos\'tan Alan Polise Soruşturma Açıldı

Trabzon'da görevli 25 yıllık polis memuru Veli Çakı hakkında, internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'a yüklenen esprili bir video nedeniyle soruşturma açıldı.

27.05.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Veli Çakı, Trabzonspor'un bir maçı için görevliyken stadyum önünde bir büfedeki cips paketlerinden aldı. Veli Çakı, "24 saat çalışıyorum, gücümü D......s'tan alıyorum, L..s'dan alıyorum. Bütün teşkilat D......s yesin. 24 saat çalıştırır" dedi. Çakı'nın sözleri üzerine yanındaki polis arkadaşlarının cep telefonuyla kaydedilen görüntü ve sözleri Facebook'a yüklendi.

DİĞER POLİSLERİNDE İFADESİ ALINACAK

Çakı'nın kendi sayfasından da paylaştığı video Facebook'ta 7 binden fazla beğeni aldı, binlerce kez de izlendi. Görüntünün yayılması üzerine Veli Çakı'yı makamına çağıran ve tepki gösterdiği belirtilen Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, ayrıca soruşturma açılması talimatını verdi. Emniyet Müdür yardımcısı tarafından yürütülen soruşturmada videoda görüntüleri yer alan diğer polis memurlarının da ifadesinin alınması kararlaştırıldı.

SORUŞTURMAYA TEPKİ GÖSTERDİ

Hakkında açılan soruşturma hakkında yine Facebook sayfasından bilgi veren Veli Çakı, "Soruşturma açmadan önce bir dinle, bu adam niçin cips yedi diye. Soruşturmaya da gerek kalmazdı. Kendinize hiç sordunuz mu? Kendinize hiç soruşturma açmıyorsunuz? Buz gibi donmuş kumanya köftesini verirken bize bir düşünün. D......s yiyince mi zorunuza gitti" ifadelerini kullandı. Cips paketlerinden yaptıkları ilginç figürleri sosyal medyaya yükleyen meslektaşları da Çakı'ya soruşturma açılmasına tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gücünü Doritos'tan Alan Polise Soruşturma Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • BAK BAK KİNG ZAZA: Bi elime geçirirsem seni gösteririm sana patnosu doritosu... 5 35 Yanıtla kamil: klavye artisti seni 0 0
  • fırtına cemal: memlekette güldürene soruşturma , ağlatana savunma bakanları bakıyor... 30 0 Yanıtla
  • polis: yuh yani yuh yazıklar olsun hamutu ile götürenlere bakın çekin elinizi veli dayıdan 28 1 Yanıtla
  • emre: Emniyet müdürünü veya ona bu emiri veren herhangi bir üst makam varsa o makamı KINIM KINIM KINIYORUZ ! Hiciv dokundu sanırım. KEŞKE DERS ÇIKARSANIZ DA POLİSİMİZE ADAM AKILLI YEMEKLER VERSENİZ ! Polisimizi seviyoruz ! 24 2 Yanıtla
  • Ad Soyad: Şimdi de herkez facebook'da profil resmine Doritos resmi koyarsa hiç şaşırmam :) 25 1 Yanıtla
  • haydar: fritolay firmasını veli dayıya sahip cıkmadığı için kınıyorum 23 1 Yanıtla
  • orhun: polis te insan elbette gülecek espri yapacak üstelik kimseyede bi zararı yok baskıcı işkenceci polise soruşturma yok arkadaşlarını motife eden şakacı esprirye ci polise gelince neymiş kuralmış ....ben bi kural tanırım oda ahmet kural... 20 1 Yanıtla
  • ANTİGEZİ: gayet sempatik olmuş vatandaşta eğlenmiş ne var bunda :) 18 0 Yanıtla
  • FREEZER: Abimizin emekliliği gelmiş de geçmiş, o yüzden bu kadar rahat :))) 14 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi
    16:01 Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi

    Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve İlçe jandarma ekipleri tarafından hayvan hareketleri ve hayvansal ürünlerin denetimleri çerçevesinde yol kontrolleri gerçekleştirildi.

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu
    15:54 Bahar ayında Ağrı Dağı'na çıkan dağcıların yüzü buz tuttu

    Birçok farklı ülkeden gelen yabancı turistler, bahar ayında kar, sis ve fırtınaya rağmen Ağrı Dağı'na tırmandı. Zirvede etkili olan dondurucu soğukta dağcılar zor anlar yaşadı, kaş ve kirpikleri tamamen buz tuttu.

  • Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15:54 Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Afyonkarahisar'da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Aranan şahıs, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.


Advertisement