Guidetti: Bugün Sahaya Çıkmak Hiç Kolay Değildi - Son Dakika
Spor

Guidetti: Bugün Sahaya Çıkmak Hiç Kolay Değildi

Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final'in üçüncülük maçında ev sahibi Polonya temsilcisi Chemik'i 3-0 yenerek bronz madalyanın sahibi olan VakıfBank'ın antrenörü Giovanni Guidetti, zorlu bir maça çıktıklarını söyledi.

05.04.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Guidetti, dün Eczacıbaşı VitrA'ya yenilerek final şansını kaçırmalarını hatırlatarak, "Bugün sahaya çıkmak hiç kolay değildi ama kalitemizi göstermemiz gerekiyordu. Bu takım bugüne kadar çok önemli şeyler başardı ve saygıyı hak etti. Oyuncularımı mücadelelerinden ötürü tebrik ediyorum" diye konuştu.

VakıfBank Takım Kaptanı Gözde Sonsırma ise dün Eczacıbaşı VitrA'ya kaybetmelerinin ve final şansını kaçırmalarının kendileri için çok üzücü olduğunu dile getirirken, "Dünkü üzüntümüzü unutup, bugün varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Bu üçüncülük biraz da olsa teselli olacaktır. Kazanmak her zaman güzeldir ama bugün yenilebilir, madalya da alamayabilirdik. Kimse finale kalamamanın üzüntüsünü saha yansıtmadı" ifadelerini kullandı.

Türk voleybolunun Avrupa'nın zirvesinde olduğuna dikkati çeken ve bu başarının milli takıma da yansıması dileğinde bulunan Gözde, Eczacıbaşı VitrA'nın şampiyon olup, kupanın son 5 sezonda 4'üncü kez Türkiye gelmesini sağlayacağına inandığını vurguladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Guidetti: Bugün Sahaya Çıkmak Hiç Kolay Değildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement