Gülabibey Mahallesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Gülabibey Mahallesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Gülabibey Mahallesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Erzincan Belediyesi, altyapı, asfalt, temizlik, yeşil alan çalışmaları başta olmak üzere temel belediyecilik görevlerini gece gündüz demeden hızla sürdürüyor.

27.09.2017 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Belediyesi, altyapı, asfalt, temizlik, yeşil alan çalışmaları başta olmak üzere temel belediyecilik görevlerini gece gündüz demeden hızla sürdürüyor. Şehrin dört bir yanında yürüttüğü çalışmalarla kenti adeta açık şantiyeye çeviren Erzincan Belediyesi, Gülabibey mahallesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Bu mahallede uzun yıllar hiç çalışma yapılmamıştı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının akabinde asfalt ve kaldırım çalışmalarına başladık. İnşallah kısa sürede tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.

Şehrimizde altyapı ve üstyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık sırada büyük projeler var. Hepinizin bildiği gibi Tramvay projemiz onaylandı, inşallah önümüzdeki yıl temellerini atacağız. Aksu deresi içmesuyu projesinin iseihalesi yapıldı en kısa sürede başlanacak. Bu iki projenin yaklaşık bedeli 500 milyon TL. değerinde. Bu iki projeyle Erzincan'ın 2071 yılına kadar ulaşım ve içme suyunu karşılayacak. Çok katlı otopark projemizin ise projesi onaylandı inşallah kısa sürede yapımına başlayacağız " dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gülabibey Mahallesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement