Gülçin Santırcıoğlu: Eşimle çocuk istemiyoruz diye tepki görüyoruz - Son Dakika
Magazin

Gülçin Santırcıoğlu: Eşimle çocuk istemiyoruz diye tepki görüyoruz

Gülçin Santırcıoğlu: Eşimle çocuk istemiyoruz diye tepki görüyoruz

"Hercai" dizisinde Sultan olarak izleyici karşısına çıkıyorsunuz... Nasıl biri Sultan?Sultan, yaralı ve hırslı bir kadın.

09.01.2020 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Hercai" dizisinde Sultan olarak izleyici karşısına çıkıyorsunuz... Nasıl biri Sultan?

Sultan, yaralı ve hırslı bir kadın. Hayatında yaşadığı olaylardan dolayı köşesine çekilip sinmeyi değil savaşmayı tercih etmiş biri.

Sultan'ı kötü olmaya iten ne?

Hayat onu bu hale getirmiş. Aslında ona salt kötü diyemeyiz, onun da kendine göre sebepleri var. Yani durduk yere kızının canını yakmaya çalışan bir kadın değil. Hayatın onu getirdiği noktada, bir kadının önünde iki yol olabilir; ya tamamen kendi içine kapanabilir ya da daha güçlü olabilmek için tırnaklarını çıkarabilir. Sultan, ikinci yolu seçmiş. Güç istiyor, sınıf atlamak, her şeyin hakimi olmak istiyor. Bunun için de elinden geleni ardına koymayacak bir karakter.

Sultan'la benzer taraflarınız var mı?

Hayır, Sultan çok öfkeli bir kadın. Ben büyük öfkeler taşıyan biri değilim. Birbirimize hiçbir şekilde benzemiyoruz.

Dizinin çekimleri Mardin yapılıyor, Mardin'de yaşama alıştınız mı?

Evet sadece hava koşulları zorluyor. Sıcağı çok sıcak, soğuğu çok soğuk oluyor. Onun dışında keyfimiz yerinde...

İSPANYOLCA ÖĞRENİYORUM

Set dışında neler yapıyorsunuz?

İstanbul'da harcanan zamanı biz Mardin'de kendimize ayırıyoruz. Biriken okumalarımı yapıyorum, İspanyolca öğreniyorum.

2020'den beklentileriniz neler?

Sağlıklı bir şekilde mesleğimi yapmaya devam etmek istiyorum. İnsanın ailesiyle mutlu olup sevdiği işi yapması çok büyük bir nimet zaten. Ben mutlu bir insanım.

Bu yıl planlarınız arasında tiyatro yapmak var mı?

Diziden dolayı tiyatroya zaman ayıramıyorum ama yapmak çok istiyorum. Dizi bittikten sonra bakacağım artık. İkisini birden yürüten arkadaşlar var, çok özverili bir iş. Hiç televizyona bulaşmayan arkadaşlar da var, hepsine saygı duyuyorum. Ben onu yapamadım ama tamamen sahneye konsantre olacağım bir dönem olacak.

Müzikle ilgili çalışmalarınız olacak mı?

Şarkı söylemeyi çok seviyorum, arkadaşlarımın albümlerinde de yer aldım. Ama müziğe konsantre olacak vakit bulamıyorum. Eğer o ortamı yaratabilirsem, bir şeyler yapacağım.

 <a class='keyword-sd' href='/gulcin-santircioglu/' title='Gülçin Santırcıoğlu'>Gülçin Santırcıoğlu</a>: Eşimle çocuk istemiyoruz diye tepki görüyoruz

Hayatımdan insan çıkartmaktan hiç çekinmem

Şöhret hayatınızı etkiliyor mu?

Hayır, tanınır olmaktan etkilenmiyorum. Gerçekten sade yaşıyorum. Eski dostluklarını sürdüren birisiyim. Aile yaşantısına önem veren biriyim.

Hayattaki doğrularınız neler?

Huzursuz olduğum ortamlarda durmayı çok seven biri değilim. Gerçekten yapıcı, mutlu ve benim iyiliğimi isteyen insanlarla görüşüyorum. Hayatımdan insan çıkartmaktan hiç çekinmem. Arada temizlik yapıyorum. Artık bana bir şey öğretmeyen insanın yanında durmayı sevmiyorum.

İki kişilik bir aileyiz

Eşinizle ayrı şehirlerde olmak ilişkinizde problem yaratıyor mu?

Evliliğin ilk dönemlerinde şehir dışı iş almıyordum. Ama şimdi eşimin esnek çalışma saatleri olduğu için mesafe sorun yaratmıyor, sık sık yanıma gelebiliyor. İki kişilik bir aileyiz. Çok mutluyuz.

Çocuk sahibi olmayı düşünüyor musunuz?

Eşimle çocuk sahibi olmayı düşünmüyoruz. Bazen çocuk istemediğimiz için tepki aldığımız zamanlar oluyor, bu durum garip geliyor insanlara. Büyük konuşmayı sevmem ama şu an böyle bir düşüncemiz yok.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Gülçin Santırcıoğlu: Eşimle çocuk istemiyoruz diye tepki görüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.


Advertisement