Güldal Akşit'ten Toru'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Güldal Akşit'ten Toru'ya Ziyaret

Güldal Akşit\'ten Toru\'ya Ziyaret

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

27.04.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Akşit, Augustus Otel'de Meram Belediye Başkanı Fatma Toru'yu ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Hasibe Özlem Çepni, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci de katıldı.

Ziyarette konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Seçim döneminde bize çok büyük destek veren Sayın Akşit'in ziyaretinden büyük onur duyuyorum. Konya'mız, yerel seçimlerde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti iktidarına ve milli iradeye nasıl sahip çıkılacağını en iyi şekilde gösteren şehirlerden biri oldu. Ülke genelinde partimizden çok sayıda bayan belediye başkanı ve meclis üyesinin aday gösterilmesinde Sayın Akşit'in büyük emeği var. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. Bizlere gösterilen bu teveccühü, daha iyi hizmet olarak yansıtmak için çalışmalarımıza yön vereceğiz" dedi.

Başkan Toru'ya teşekkür eden AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ise, "Sayın Toru'nun hem bayan olması, hem belediye kökenli biri olması nedeniyle başarılı bir başkanlık sergileyeceğine yürekten inanıyorum. Kadın Kollarımız ve tüm kadınlarımız adına kendisine başarılar diliyorum. Meram, hem nüfus olarak, hem de konum olarak çok önemli bir ilçe. Böyle bir ilçede bayan bir arkadaşımızın aday gösterilmesi ve rekor seviyede bir oy alması bizleri gururlandırdı. Allah mahcup etmesin" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güldal Akşit'ten Toru'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement