Güldüren Ganyotçu'dan Karanlık Bekri'ye! - Son Dakika
Güncel

Güldüren Ganyotçu'dan Karanlık Bekri'ye!

Güldüren Ganyotçu\'dan Karanlık Bekri\'ye!

ES Film ve Maya Film ortak yapımı, TRT'nin sevilen dizisi 'Filinta' her geçen gün güçlenen oyuncu kadrosu ile sevenlerini kendisine daha çok bağlamaya devam ediyor.

03.03.2015 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filinta'nın kadrosuna eklediği son oyuncu; yıllardır seyircinin karşısına 'Kutsal Damacana' ve 'Kolpaçino' filmleriyle çıkmış, namı- diğer 'Ganyotçu' karakteri ile tanıdığı Ebubekir Öztürk oldu. Sevilen komedi oyuncusu bu kez 'Filinta'da karanlık bir karakter olan 'Bekri' ile izleyenlerin karşısına çıkacak.

Hafızlık yaparken aynı zamanda oyuncu Şafak Sezer'in de şoförlüğünü yapan ve Sezer sayesinde oyunculuk hayatına 'Kutsal Damacana' filmiyle başlayan daha sonra Kolpaçino filmlerinde 'Ganyotçu' karakteri ile seyirciyi gülmekten kırıp geçiren Ebubekir Öztürk, şimdi de 'Filinta' dizisinde İstanbul'a dağlardan gelmiş bir haydut olan 'Bekri' karakterini canlandıracak. Karanlık bir karakter olan Bekri, köyde ırgatlık yaparken kan davalısını öldürüp, dağlara kaçarak uzun süre Toros'larda eşkiyalık yapan bir genç olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Daha sonra yakalanacağını anlayınca şehre inen ve adamlarıyla Rıza'nın (Ceyhun Ergin) dikkatini çekiyor. Acımasız, sadist ve paraya tapan, açgözlü bir katil olarak Rıza'nın her dediğini yapan ve istanbul'da palazlanacağı günleri bekleyen bir karakter.

Gökhan Erkut'un yönettiği, senaryosunu Altuğ Küçük'ün üstlendiği 'Filinta'nın yeni bölümlerinde izleyeceğimiz Ebubekir Öztürk, yeni rolü için 'çok heyecanlıyım.' diyor.

Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler, Kemal Topal, Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Wilma Elles, Alona Kral, Alican Bayhan, Emre Canpolat, Ceren Yılmaz, Feyza Işık, Umut Kırcalı, Ceyhun Ergin, Çağrı Erceber gibi tiyatro, sinema ve dizi dünyasının sağlam oyuncu kadrosunu bir araya toplayan 'Filinta' her Salı TRT1'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güldüren Ganyotçu'dan Karanlık Bekri'ye! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement