Güleç: "Kardemir Olarak Şehrimiz İçin Üzerimize Düşenleri Yapıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Güleç: "Kardemir Olarak Şehrimiz İçin Üzerimize Düşenleri Yapıyoruz"

Güleç: "Kardemir Olarak Şehrimiz İçin Üzerimize Düşenleri Yapıyoruz"

KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret ederek, şirket olarak şehir için üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

11.04.2019 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARDEMİR AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret ederek, şirket olarak şehir için üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güleç, üçüncü dönemine başlayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ziyarette başkan Vergili'ye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Güleç, "KARDEMİR olarak şehrimiz için üzerimize düşenleri yapıyoruz, inşallah bundan sonra da şehrimiz yöneticileri ile el ele vererek Karabük'ümüzü çok daha ilerilere taşıyacağız" dedi.

KARDEMİR'in Karabük için olmazsa olmazı olduğuna dikkat çeken Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, " Son derece güzel çalışmalara imza atan yönetiminizi kutluyorum. KARDEMİR bir taraftan üretim kapasitesini artırıp ülkemize katma değer oluştururken, diğer taraftan da şehrimize karşı sorumluluklarını yerine getiriyor, inşallah çevre yatırımları da kısa bir sürede tamamlanacak ve Karabük daha yaşanılabilir bir kent haline gelecek" dedi.

"Konut Projesi Üzerinde Birlikte Çalışacağız"

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'ye ikinci bir ziyaret ise Özçelik-İş Sendikasından gerçekleşti. Şube Başkanı Ulvi Üngören, Şube Sekreteri Mustafa Karayel ve Teşkilat Sekreteri Kenan Yılmaz'ın gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Vergili'nin seçimler öncesi KARDEMİR çalışanlarına yönelik açıkladığı konut projesi gündeme geldi. Projenin sendika ile birlikte yürütüleceğini belirten Başkan Vergili, "Arazinin tapularını henüz yeni devraldık. Kısa sürede gerekli çalışmaları yaparak maliyetleri çıkartacak ve en uygun şartlarda işçi arkadaşlarımızı ev sahibi yapmanın gayreti içerisinde olacağız" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güleç: 'Kardemir Olarak Şehrimiz İçin Üzerimize Düşenleri Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement