Güler, Annelerin Elini Öpüp Hayır Duası Aldı - Son Dakika
Politika

Güler, Annelerin Elini Öpüp Hayır Duası Aldı

Güler, Annelerin Elini Öpüp Hayır Duası Aldı

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, şehit anneleri ile huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

12.05.2019 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, şehit anneleri ile huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Anneler Günü dolayısıyla Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Güler, burada kalan yaşlı kadınların elini öperek karanfil dağıttı. Annelerin hayır duasını alan Başkan Güler, huzurevinde kalan babalara da selam vermeden geçmedi.

Başkan Güler'e huzurevi ziyaretinde İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Başkan Yardımcısı Leyla Türk, Çukurova Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Züleyha Kara ile AK Parti Çukurova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Şimşek eşlik etti.

Başkan Şerif Güler, daha sonra Belediyeevleri Mahallesi'nde oturan ikiz şehitler Ahmet ve Mehmet Oruç'un ailesini ziyaret etti. Başkan Güler, ikiz şehitlerin annesi Senem Oruç'un elini öperek çiçek takdim edip, Anneler Gününü kutladı. İkizlerin babası Ali Oruç'la da bir süre sohbet eden Başkan Güler ve beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Leyla Türk, Meclis Üyesi Akın Yılmaz ile ilçe yönetim kurulu üyesi Özcan Şimşek ardından da yine aynı mahallede oturan şehit Ali Öztaş'ın ailesini ziyaret etti.

Şehit Ali Öztaş'ın annesi Miyase Öztaş'ın elini öperek çiçek takdim eden Başkan Güler, anneler gününü kutladı. Başkan Güler ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden şehit Ali Öztaş'ın babası Mehmet Öztaş, daha sonra şehit oğlunun askeri ve özel eşyalarıyla oluşturduğu özel odayı gösterdi.

Şehit aileleri ziyaretlerinde de duygu anlar yaşanırken Başkan Güler, "Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.

Anneler Günü'nün çok özel bir gün olduğunu belirten Başkan Güler, "Anneler Günü, yılın 364 gününe bedel bir gün. En kıymetlilerimizin, en özel günü. Başta şehitlerimizin bize emaneti olan şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Güler, Annelerin Elini Öpüp Hayır Duası Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.

  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu
    03:35 AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Halka Çağrıda Bulundu

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart'ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.


Advertisement