Güler, Bayram namazını Mehmet Edip Fatma Yüksel Camisi'nde kıldı - Son Dakika
Güncel

Güler, Bayram namazını Mehmet Edip Fatma Yüksel Camisi'nde kıldı

Güler, Bayram namazını Mehmet Edip Fatma Yüksel Camisi\'nde kıldı

İçişleri Bakanı Muammer Güler " Özellikle bu uzun bayram günü içerisinde dün yola çıkan kardeşlerimizi daha dikkatli olmalarını, şimdiden dönüş ile ilgili planlama yaparak dönüşlerinin de aynen ...

15.10.2013 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Muammer Güler " Özellikle bu uzun bayram günü içerisinde dün yola çıkan kardeşlerimizi daha dikkatli olmalarını, şimdiden dönüş ile ilgili planlama yaparak dönüşlerinin de aynen geldikleri gibi huzur içerisinde geçirebilmeleri için dikkatli olmalarını kendilerine tavsiye ediyorum. " dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Mardin'de bulunan Güler, Bayram namazını Mehmet Edip Fatma Yüksel Camisi'nde kıldı.

Cami içerisinde cemaat ile tek tek bayramlaşan Güler, çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bugün bayram namazını eda etmenin huzurunu yaşadıklarını belirten Güler, " kardeşliğin, huzurun birliğin ve beraberliğin vesilesi olmasını diledikleri bir bayram gününde elbette ki dostları ve aile büyüklerini unutmadan geçmişi yad etmenin gerektiğini kaydetti.

Bayramın Türkiye'de huzur bir şekilde kutlanmasını dilediklerini belirten Güler " Ama bugün bizim misafirimiz olan özellikle bölgede bulunan Suriyeli kardeşlerimize de Ensar vazifesi görerek yardımcı olmanın da gayreti içerisinde bir bayramı geçirelim istiyorum. Ülkemizde huzur içerisinde kutlanmasını arzu ediyoruz. " dedi.

-Sürücülere uyarı-

Bayramda yoğun trafikten meydana gelen kazalara dikkat çeken Güler, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Güler şunları söyledi:

" Özellikle bu uzun bayram günü içerisinde dün yola çıkan kardeşlerimizi daha dikkatli olmalarını, şimdiden dönüş ile ilgili planlama yaparak dönüşlerinin de aynen geldikleri gibi huzur içerisinde geçirebilmeleri için dikkatli olmalarını kendilerine tavsiye ediyorum. Bir uzun bayram tatili olacak. Ama bayramı bayram gibi amacına uygun bir şekilde idrak etmeninde huzuru içinde olalım. Bugünlerinde kıymetini bilelim. Allah devletimize Milletimize zeval vermesin. Birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bayramımız kutlu olsun. "

Güler ayrıca bayram boyunca Mardin il genelinde ziyaretlerde bulunacağını Midyat ilçesinde de Suriyelilerin içinde bulunduğu Çadır Kenti ziyaret edeceklerini sözlerini ekledi.

Bayram namazında Güler'e, Vali Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Jandarma alay Komutanı Albay Vural Erol ve partililerde eşlik etti.

Bayramlaşmanın ardından Güler, daha sonra dinlenmek üzere otele geçti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güler, Bayram namazını Mehmet Edip Fatma Yüksel Camisi'nde kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement