"Güler Yüz"ler Tarihle İç İçe 3 Gün Geçirdi - Son Dakika
Güncel

"Güler Yüz"ler Tarihle İç İçe 3 Gün Geçirdi

"Güler Yüz"ler Tarihle İç İçe 3 Gün Geçirdi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin misafiri olarak Konya'ya gelen 250 öğrenci, tarihi ve kültürel mekanları gezerek sema izledi.

01.02.2013 09:05  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi'nin misafiri olarak Konya'ya gelen 250 öğrenci, tarihi ve kültürel mekanları gezerek sema izledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Yüz Güler Yüz" projesi kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi'nin misafiri olarak Konya'ya gelen öğrenciler, tarih ve kültürle iç içe 3 farklı gün yaşadılar.

Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşayan gençlerin tanışmasını ve kaynaşmasını sağlayarak, birlik ve beraberliğin yapı taşları olan değerlerin gençlere benimsetilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan proje kapsamında Konya'ya gelen 250 erkek öğrenci, Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek bilgi aldılar.

Program kapsamında Mevlana Kültür Merkezi'nde sema izleyen öğrenciler, Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nun Benden Sonra Ölüm Gelir isimli oyununu takip ederek, Ertuğrul Erkişi konseri ile tarihi canlandirma ve Çanakkale konulu sergiye katıldılar.

Diyarbakır, Malatya, Erzurum Adıyaman, Samsun, Şanlıurfa, Van, Siirt, Batman, Iğdır ve Mardin'den gelen 250 erkek öğrencinin ardından 4-7 Şubat tarihleri arasında 250 kız öğrenci de Konya Büyükşehir Belediyesi'nin misafiri olarak Konya'ya gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Güler Yüz'ler Tarihle İç İçe 3 Gün Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement