Güliz Ayla ve Mabel Matiz'den Unutulmaz Konser - Son Dakika
Güncel

Güliz Ayla ve Mabel Matiz'den Unutulmaz Konser

Güliz Ayla ve Mabel Matiz\'den Unutulmaz Konser

Mersin'in Mut ilçesinde 55. Uluslararası Mut Karacaoğlan, Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk akşamında, pop müziğin sevilen sanatçılarından Güliz Ayla ve Mabel Matiz hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi.

26.05.2017 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mut ilçesinde 55. Uluslararası Mut Karacaoğlan, Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk akşamında, pop müziğin sevilen sanatçılarından Güliz Ayla ve Mabel Matiz hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi.

Gecede ilk olarak Güliz Ayla, ardından Mabel Matiz sahneye çıktı. Hayranları ünlü sanatçılara konser boyunca eşlik etti. Ünlü sanatçılara, günün anısına Karacaoğlan ve kayısı plaketi armağan edildi. Sanatçılara plaketlerini Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz verdi.

Mut'ta konser vermekten çok büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Güliz Ayla ve Mabel Matiz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'a teşekkür ettiler. Güliz Ayla, "Mut'un kayısısı çok lezzetli, hele insanları sıcakkanlı, neşeli olmakla beraber beni de sahnede coşturdular" dedi.

Başkan Nebi Yılmaz da, "Sizin gibi ünlü sanatçılarımızı Mut Karacaoğlan, Kayısı Kültür ve Sanat Festivalimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Müziklerinizle bize neşe kattınız teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(Hasan Çetin/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güliz Ayla ve Mabel Matiz'den Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement