Show TV'nin Fenomen Dizisi Gülperi, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes'a Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

Show TV'nin Fenomen Dizisi Gülperi, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes'a Damga Vurdu

Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı, ekranların en çok izlenen yapımlarından "Gülperi" dizisine Cannes'da görkemli bir parti düzenlendi. Dünyanın en prestijli televizyon fuarı olan Mipcom'da tanıtılan diziye büyük ilgi gösterildi.

18.10.2018 10:44  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını Timur Savcı ve oyuncu Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, dizisinin başrol oyuncuları ve Tümuçin Esen Tims&B Productions ve Global Agency'nin ev sahipliğinde düzenlenen MIPCOM fuarına katıldı. İkili ilgi odağı oldu.

GÜLPERİ EKİBİNE YOĞUN İLGİ

Tims&B Productions ve Global Agency'nin düzenlediği; tarihi Fransız şatosu Château de la Napoule'de gerçekleşen özel partiye dünyanın dört bir yanından gelen televizyon yöneticilerinin yanı sıra Variety, The Hollywood Reporter, World Screen gibi sektörün önemli yayın gruplarının temsilcileri de katılım gösterdi. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın bulunduğu özel davete katılan dizinin yıldızları Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gazetecilerin ilgi odağı oldu.

Show TV'nin Fenomen Dizisi <a class='keyword-sd' href='/gulperi/' title='Gülperi'>Gülperi</a>, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes'a Damga Vurdu

Senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu dizi; üç çocuğu kaybettiği eşinin ailesi tarafından elinden koparılmak istenen Gülperi'nin verdiği büyük mücadeleyi konu alıyor.

Show TV'nin Fenomen Dizisi Gülperi, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes'a Damga Vurdu

"PİJAMAYLA KATILACAĞIM HERHALDE"

Nurgül Yeşilçay, gece öncesinde yaşadığı talihsizliği de sosyal medya hesabından paylaştı.

"Nice'e inildi! Heyecan var! Çünkü elbise yok... Küçük bir kaza geçirdi. Akşama bütün dünya basını ve televizyon dünyasının katılacağı görkemli bir yemek ve partimiz var! Pijamayla katılacağım herhalde. Ben de merakla bekliyorum huhaha! Aman hiçbir şey için gerilemem. Sefam olsun!"

Show TV'nin Fenomen Dizisi Gülperi, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes'a Damga Vurdu

GÜLPERİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Çocuklarını yeniden kazanmak için mücadele eden bir annenin (Nurgül Yeşilçay) hikayesini konu edinen Gülperi, ses getiren fragmanlarına bir yenisini daha ekledi. Gülperi'nin çocuklarının kararını gözyaşlarıyla beklediği heyecan dolu anların ekrana geldiği tanıtımda Avukat Kadir (Timuçun Esen), Yakup'un (Tarık Papuçcuoğlu) karşısına çıkıyor. Kadir'in tehdidine boyun eğmeyen Yakup'un "Hapse mi, mezara mı hep birlikte yaşayıp göreceğiz!" sözleri gerilimi yükseltirken, Gülperi çocuklarını Gaziantep'ten İstanbul'a getiriyor. Yeni evlerine gelen çocukların yaşadığı hayal kırıklığı dikkat çekerken, kızı Bedriye'nin (Aleyna Özgeçen) sert tepkisi Gülperi'yi şoke ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle Gülperi, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Show TV'nin Fenomen Dizisi Gülperi, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes'a Damga Vurdu
Show TV\'nin Fenomen Dizisi Gülperi, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes\'a Damga Vurdu

Son Dakika Magazin Show TV'nin Fenomen Dizisi Gülperi, Gördüğü Büyük İlgiyle Cannes'a Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • fatih44: Bu Cannes da ne boş biyermiş. Bizde bişey sanardık. Kaç senedir bu Bağnaz filmler yayınlanıyo ekranlarımızda yeni mi keşfetmişler. Ağalıklar, tacizler,küçük çocukların 30yaşındaki biriymiş gibi düşünmesi fedakar arkadaşlar , . hepsi film ve dizi .. 3 0 Yanıtla
  • Gizem: Fena degil güzel dizi 1 1 Yanıtla
  • Ciikkoo: Böyle bir dizi varmış hanı Yeşilçay param YÖK iş vermiyorlar diyordu 1 0 Yanıtla
  • Dobrovski : Dizi güzel ama Nurgül alkolik olmadı Show Tw olmadı 0 0 Yanıtla

Advertisement