MHP Rize Pazar Belediye Başkan Adayı Gülşah Bilaloğulları Kimdir? - Son Dakika
Politika

MHP Rize Pazar Belediye Başkan Adayı Gülşah Bilaloğulları Kimdir?

MHP Rize Pazar Belediye Başkan Adayı Gülşah Bilaloğulları Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Rize, Pazar Belediye Başkan adayı olarak Gülşah Bilaloğulları'nı seçti. Gülşah Bilaloğulları kimdir?

03.01.2019 18:12  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP, Rize İli, Pazar İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Rize İli, Pazar İlçesi Belediye Başkan adayı Gülşah Bilaloğulları oldu. Peki, Gülşah Bilaloğulları kimdir?

GÜLŞAH BİLALOĞULLARI KİMDİR?

Aslen Pazar'ın Subaşı Köyü'nden olan Gülşah Bilaloğulları, 7 Temmuz 1989'da Çayeli'nde dünyaya geldi. Gülşah Bilaloğulları, uzman biyologdur ve klinik araştırma saha görevlisi olarak görev yapıyor. Memleketi Pazar'da bulunduğu sıralarda Pazar Ülkü Ocakları Asena Birim Başkanlığında görev aldı.

BİYOLOJİ DALINDA EĞİTİMLER ALDI

Gülşah Bilaloğulları, 2008 – 2012 yılarında da 19 Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Lisans, 2013-2014'de University of Wroclaw \ Wroclaw-POLAND, 2012 – 2015 yılları arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans, 2015-2016 yıllarında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Formasyon Programı eğitimleri aldı.

UZUN SÜRE ÖĞRETMENLİK YAPTI

2014 yılında İyidere Denizgören Köyü İlk Okulu Sınıf Öğretmenliği ve İyidere Çiftlik Orta Okulu Fen ve Teknoloji Öğretmenliği yapan Bilaloğulları, 2015'de Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi Biyoloji Öğretmenliği ile Çayeli Vakıfbank Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni olarak görev yaptı. Son olarak 2016 yılından bu yana Atlas CRO – Klinik Araştırma Saha Görevlisi olarak çalışıyor.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU

Evli olan Gülşah Bilaloğulları, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Rize'nin Pazar İlçesi'nden Belediye Başkan adayı oldu.

Son Dakika Politika MHP Rize Pazar Belediye Başkan Adayı Gülşah Bilaloğulları Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement