AK Parti'li Gülşen'den Ilgaz Tüneli Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Gülşen'den Ilgaz Tüneli Ziyareti

AK Parti\'li Gülşen\'den Ilgaz Tüneli Ziyareti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Ilgaz Tüneli'nin 2014 yılında bitirileceğini söyledi.

24.08.2013 08:05  Güncelleme: 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Ilgaz Tüneli'nin 2014 yılında bitirileceğini söyledi.

Gülşen, Ilgaz Tünelinde bugün itibari ile çift yönlü toplam 2 bin 200 metre delindiğini belirterek, Tünelin yüzde 20'lik bölümünün tamamlandığını ve Ilgaz Tünelinin 2014 yılı sonuna yetişeceğini kaydetti.

Gülşen, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Ilgaz tüneli, havalimanı ile birlikte Kastamonu'yu dünya ölçeğinde bir kent haline getirecektir. Ulaşım sorunun çözümü ile birlikte artık rekabet gücü yüksek bir kent haline geleceğiz. Bu çalışmalar Kastamonu'yu yatırım noktasında da cazip hale getirecektir. Kastamonu insanının rahatı ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, yapımı devam eden Ilgaz Tüneli inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma Şantiye Şefi Ömer Fettahoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gülşen, inşaatın son durumunu inceledi ve Ilgaz Tünelini gezerek çalışmaları yerinde gördü. Gülşen, "Ilgaz Tünelinde bugün itibari ile çift yönlü toplam 2200 metre ilerleme sağlandı. Buda yaklaşık yüzde 20'lik bir ilerleme demektir. Tünelde çalışmalar 24 saatlik mesai esasına göre yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün itibari ile planlanan şekilde ilerliyoruz. Tünelin 2014 yılı sonuna yetişeceğini düşünüyorum" dedi.

Temmuz ayında Kastamonu Havalimanının hizmete açtıklarını ifade eden Gülşen, "Ilgaz tüneli, havalimanı ile birlikte Kastamonu'yu dünya ölçeğinde bir kent haline getirecektir. Ulaşım sorunun çözümü ile birlikte artık rekabet gücü yüksek bir kent haline geleceğiz. Bu çalışmalar Kastamonu'yu yatırım noktasında da cazip hale getirecektir. Kastamonu insanının rahatı ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Gülşen'den Ilgaz Tüneli Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement