Gülşen'in birbirinden uyumsuz kombini şaşkın bakışların odağı oldu - Son Dakika
Magazin

Gülşen'in birbirinden uyumsuz kombini şaşkın bakışların odağı oldu

Eşi Ozan Çolakoğlu ve oğluyla birlikte görüntülenen Gülşen, uyumsuz kombiniyle dikkatleri üzerine çekti. Ayaklarına kadar uzun montunu terlik ve gözlükle tamamlayan ünlü şarkıcı, şaşkın bakışların odağı oldu.

20.02.2021 19:40  Güncelleme: 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Gülşen, Nişantaşı'nda bir hastane çıkışı eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur ile kameralara yansıdı. İlginç bir kombin tercih eden Gülşen, meraklı bakışların altında kaldı.

MERAKLI BAKIŞLARIN ALTINDA KALDI

Genel sağlık kontrolleri için oğlu ve eşiyle birlikte Nişantaşı'nda özel bir hastaneye gelen Gülşen, vücudunun neredeyse tümünü kaplayan montlu kombinini, kışlık çorap ve terlikle tamamladığı görüldü. Makyajsız görüntülenmemek için gözlük de takan ünlü şarkıcı, çevredekilerin merak bakışları altında gazetecilerden gelen soruları yanıtladı.

AYAKÜSTÜ AÇIKLAMA YAPTI

Arabasına bindiği sırada ayaküstü konuşan Gülşen, sağlık durumlarının iyi olduğunu kaydederek, "Genel kontrollerimizi olduk, şimdi eve gidiyoruz. Sürekli işlerimiz olduğu için yurt dışına çıkıyoruz. Müzik çalışmaları için gidip geliyoruz." şeklinde konuştu.

Gülşen'in birbirinden uyumsuz kombini şaşkın bakışların odağı oldu
Gülşen'in birbirinden uyumsuz kombini şaşkın bakışların odağı oldu
Gülşen\'in birbirinden uyumsuz kombini şaşkın bakışların odağı oldu

Son Dakika Magazin Gülşen'in birbirinden uyumsuz kombini şaşkın bakışların odağı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Sss: Sanatçı diye terlikle dışarı çıkamaz mı neyin ilgi odağı oldu ne saçma anormalleştirip sınıf farklılığı yaratmaya çalışan saçmasapan bi haber laf olsun işte 10 0 Yanıtla
  • Haydar : Size ne 8 0 Yanıtla
  • Doğrucu : Bende ayakkabılarımı çıkrıyorum terlik giyorum arabanın içinde bazı zamanlar ayaklarım şişiyor bunda anormal bir durum yok yaniiii 4 0 Yanıtla
  • Bjk1903: neyi gördünüz de uyumsuz diyorsunuz anlamadım ortada kombin mi var 4 0 Yanıtla
  • turgut: kombini şaşkın bakış nedemek 1 0 Yanıtla

Advertisement