Gülşen Söyledi, Alaşehir Coştu - Son Dakika
Yerel

Gülşen Söyledi, Alaşehir Coştu

Gülşen Söyledi, Alaşehir Coştu

Alaşehir Belediyesi yaptığı hizmetlerin toplu açılış programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Gülşen’le sevenlerini buluşturdu.

24.02.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Belediyesi yaptığı hizmetlerin toplu açılış programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda Gülşen'le sevenlerini buluşturdu.

Yaklaşık beş bin kişinin izlediği açık hava konserinde Gülşen sevenleriyle hem coştu,hemde coşturdu. Konsere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye eski Başkanı Kadir Daş, "İNŞALLAH YIKTIRMAYACAĞIZ"

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve vatandaşlar katıldı. Gülşen, dans ekibi eşliğinde söylediği şarkılarıyla rüzgar estirdi.

Ekibiyle birlikte şarkılarının yanı sıra danslarıyla da izleyenleri coşturan Gülşen yaklaşık üç saat sahnede kaldı. Cumhuriyet Meydanı açılışı nedeniyle aynı meydana kurulan sahnede konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, "Cumhuriyet Meydanı, Kenan Evren Parkı Şelalesi, Alpaslan Türkeş Meydanı, şehir içi asfalt çalışmaları Ankara'dan bir kuruş destek alınmadan yapılmış yatırımlardır. Bu yatırımlar sizlerin alın terinizle yapılmıştır. Birileri bu yatırımları başkanlığı kazanırsa yıktıracaklarmış. Bu yatırımlar sizin alın terinizle yapılmış yatırımlardır. İnşallah yıktırmayacağız" dedi.

CENGİZ ERGÜN'ÜN YAŞ GÜNÜ KUTLANDI

Konser günü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 53. yaş günü olması nedeniyle sürpriz olarak yaş günü pastası kesildi. Cengiz Ergün "Benim için sürpriz oldu. Bu kalabalık, bu coşku bizleri yine başkan yapacaktır" diyerek, vatandaşlardan 30 Mart'ta oylarını vermeleri yönünde söz aldı. Daha sonra sahnede temsili açılış kurdelası kesildi. Gülşen konserinin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz yaparken, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Gülşen'e çiçek ve plaket verdi. Konserde havai fişekler izleyenleri hayran bıraktı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gülşen Söyledi, Alaşehir Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement