Gültepeli Göçmenler Ata'sını Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Gültepeli Göçmenler Ata'sını Unutmadı

Gültepeli Göçmenler Ata\'sını Unutmadı

İzmir'in merkez ilçesi Konak'ta faaliyet gösteren Gültepe Makedon Göçmenleri Derneği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanışının 79. yıldönümü dolayısıyla lokma döktürdü.

11.11.2017 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gültepe Meydanı'nda düzenlenen anma törenine Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın yanı sıra Balkan Göçmenleri Federasyonu'na bağlı derneklerin yöneticileri, sendikacılar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

RUHU ŞAD OLSUN

Gültepe Makedon Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve O'nun ilkelerinin her zaman takipçisi olacaklarını belirtti. Atatürk'ün aziz ruhu için lokma döktürerek, O'nu unutmadıklarını bir kez daha göstermek istediklerini söyleyen Özkardeşler, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz" dedi. Lokma törenine katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise, Atatürk'ün büyük bir lider ve devlet adamı olduğunu hatırlatarak, "Mustafa Kemal Atatürk yaşamı boyunca çok büyük işlere imza attı. En önemlisi Cumhuriyet'i kurarak özgür bireyler olarak yaşamamızı sağladı. O'nun adına ne yapsak az. Saygıyla, minnetle, şükranla ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Pekdaş ve beraberindekiler Gültepe sakinlerine lokma ikramında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gültepeli Göçmenler Ata'sını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement