Gümrük Memuru 2 Kişiyi Bacaklarından Vurdu - Son Dakika
Güncel

Gümrük Memuru 2 Kişiyi Bacaklarından Vurdu

Gümrük Memuru 2 Kişiyi Bacaklarından Vurdu

Sarp Sınır Kapısı'nda gümrük muhafaza memuru H.Y., gümrük sahasına izinsiz girmeye çalışan M.E.ve O.S.'yi tabancayla bacaklarından vurdu.

03.10.2013 15:33  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Hopa İlçesi Sarp Sınır Kapısı'nda gümrük muhafaza memuru H.Y., gümrük sahasına izinsiz girmeye çalıştıkları gerekçesiyle tartıştığı M.E. ve O.S.'yi çıkan kavgada tabancayla bacaklarından vurdu. İki yaralı götürüldükleri Hopa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olay 1 Ekim Salı günü saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Gümrük sahasına girmek isteyen M.E ve O.S. ile TIR kayıt kabininde görevli olan ve girişlerine izin vermeyen gümrük muhafaza memuru H.Y. arasında tartışma çıktı. Zorla kabine giren M.E. ve O.S.'nin kendisine saldırması üzerine silahını çeken muhafaza memuru H.Y., M.E. ve O.S.'yi bacaklarından vurarak yaraladı. Hopa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan H.Y. ve M.E.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sarp Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulunan Artvin Valisi Kemal Cirit, Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Öztürk'ten yaşanan olayla ilgili bilgi aldı, olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerini izledi, benzer bir olayın bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu. - Artvin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümrük Memuru 2 Kişiyi Bacaklarından Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement