Gümüş Kaplama! - Son Dakika
Spor

Gümüş Kaplama!

Gümüş Kaplama!

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında ecel terleri döktü, sonradan oyuna giren Sinan Gümüş, Aslan'ı güldürdü: 2-3

22.04.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Şampiyonluk yolu iyice kısaldı, Cim-Bom'u stres bastı. Gomis'in golüyle işe başlayan, Tzavellas'ın kendi kalesine attığı golle rahatlayan sarı-kırmızılılar, Fernandes'in sayısıyla telaşlandı. Emre Akbaba'nın penaltısı eşitliği sağladı. 82'de sahneye çıkan Sinan, Galatasaray'ı ipten aldı ve liderliğe taşıdı.

Galatasaray gitti, geldi.. Cim-Bom, Aytemiz Alanya deplasmanında son dakikalarda Sinan Gümüş'ün attığı golle şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puan kazandı. Muslera kalesinde devleşirken, oyuna sonradan giren Sinan Gümüş, Konyaspor maçında olduğu gibi hayat veren dokunuşu yaptı.

4'te Rodrigues'in sert şutunda Haydar'dan dönen topu iyi takip eden Gomis boş filelere topu gönderdi: 0-1.

13'te Muslera, Lucas'a net pozisyonda gol şansı tanımadı. 2 dakika sonra ise Uruguaylı eldiven, Douglas'ın kafasında iyi yer tuttu. Muslera hemen sonra da Emre'nin gollük pasında araya iyi girdi.

17'de Mairano'nun içeri çevirdiği topta Tzavellas ters bir dokunuşla kendi ağlarına gönderdi: 0-2.

22'de Fernandes ceza alanı dışından sağ ayağının içiyle Muslera'nın solundan füzeyi gönderdi ve farkı 1'e indirdi: 1-2.

43'te Gomis net bir fırsatı değerlendiremedi. 1 dakika sonra Muslera yine çok kritik bir hamlede bulundu. 49'de Emre Akbaba'nın vuruşunda savunmaya çarpan top az kalsın ağlara gidiyordu. 53'te Rodrigues karşı karşıya pozisyonda Haydar'a takıldı.

Muslera faktörü

60'ta Mariano'nun hatalı geri pasında topa hareketlenen Douglas'ı Serdar Aziz indirdi ve Alanyaspor penaltı kazandı. Emre Akbaba skora dengeyi getirdi: 2-2.

70'te Emre'ye bu kez geçit vermedi Muslera. 75'te Lucas net pozisyonda Muslera'ya takıldı.

82'de Mariano'nun ara pasında Sinan, hareketlenip sağ ayağıyla Cim-Bom'u yeniden öne geçirdi: 2-3.

4: Sinan Gümüş, Süper Lig'de oyuna sonradan dahil olduğu son yedi maçta dört gole katkıda bulundu. Galatasaraylı oyuncu, üç gol, bir asistle Cim-Bom'un kurtarıcıları arasında oldu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Gümüş Kaplama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement