Gümüşdağ açıkladı! Fenerbahçe'nin teklif yaptığı 2 yıldız - Son Dakika
Spor

Gümüşdağ açıkladı! Fenerbahçe'nin teklif yaptığı 2 yıldız

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Okan Buruk'un imza töreninde Fenerbahçe'nin Mahmut Tekdemir ve İrfan Can için kendilerine teklifte bulunduğunu açıkladı.

11.06.2019 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'nin iki oyuncularına talip olduğunu açıkladı. Gümüşdağ, sarı lacivertli ekibin Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci için kulübün kapısını çaldıklarını belirtirken her iki oyuncuyu da satmayacaklarını açıkladı.

Gümüşdağ açıkladı! Fenerbahçe'nin teklif yaptığı 2 yıldız

ARDA TURAN'A TEKLİF VAR MI?

Başkan Arda Turan transferine de açıklık getirirken, "Arda bize gelip transfer konuşması yapmadı. Galatasaray'dan teklif gelirse oturur konuşuruz. Böyle bir isteği olursa saygı duyarız. Bizim kiralık oyuncumuz. Arda ile devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gümüşdağ açıkladı! Fenerbahçe\'nin teklif yaptığı 2 yıldız

Son Dakika Spor Gümüşdağ açıkladı! Fenerbahçe'nin teklif yaptığı 2 yıldız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • : Bunlar yıldız mı 3 0 Yanıtla
  • SİNCANLI VATANDAŞ: suratına bakarmısınız tam bir harami haramzadeler bunlar İBB sinin ve istanbullunun parasını yiyenler bunlar haram zehir zıkkım olsun lafa gelince bunlar namazlı abdestli olurlar paraya gelincede ne namaz ne abdest kalır bunlarda eee ne olucak ülkedeki müslümanlık bu oldu haram yemek artık sevap oldu bu ülkede çünki çalan çalana aksırana tıksırana kadar çalın yiyin haramiler haramzadeler sahipsiz ülke nasıl olsa 1 1 Yanıtla Digorlu Mahmut : Bu ülkede 2 tane haramzade vardı ikiside ayyaştı ikiside öldü. 0 0
  • Boga Memet: GSli Okani getirerek Basaksehir lige havlu atti. Artik sadece Fener ve BJKye çelmeler takmaya ve 11incilige oynarlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement