Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Gümüşhane - Bayburt Bölge Barosu Bayburt baro hizmet binasında program tertip edildi.

09.03.2012 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Gümüşhane - Bayburt Bölge Barosu Bayburt baro hizmet binasında program tertip edildi. Geceye Gümüşhane ve Bayburt'ta faaliyet gösteren avukatlar, Bayburt Adliyesinde görevli hakim ve savcılar ve baro çalışanları iştirak etti.

Açılış konuşmasını yapan Bayburt Adli Yardım Bürosu Başkanı Av. Ercan Çobanoğlu; "198 ülke arasında kadına şiddet uygulayan ülkeler sıralamasında Türkiye'nin 9. Sırada yer aldığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu, hukukçular olarak bu ve benzeri olumsuz gelişmelerin önüne geçmek için her türlü çabayı sarf edeceklerini" ifade etti.

Av. Ayşegül Yılmaz, Dünya Kadınlarının ve Türk kadınının karşı karşıya olduğu sorunlara vurgu yapan bir sunum takdim etti. Baro genel sekreteri Av. Seval Kaçıran 'ın değerlendirme ve konuşmalarını müteakip baro bünyesinde faaliyet gösteren ve 10 yılı aşkın süredir hizmet veren bayan avukatlara plaket verildi. Av. Hasbi Yaşar Aker tarafından Av.Arzu Dabağ'a, Av. Mehmet Köksal tarafından Av. Seval Kaçıran'a ve Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı Av. İsmail Taştan tarafından Av. Arzu Topuz'a plaketleri takdim edildi. Ayrıca merhum baro başkanı Av. Ali Günday'ın eşi Türkan Günday hanımefendiye Av. Atilla Adiloğlu tarafından günün anısına plaket takdimi yapıldı.

Program katılımcıların iştirak ettiği yemek davetiyle sona erdi. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement