Gümüşhane Belediyesinden Şehitlere Vefa - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Belediyesinden Şehitlere Vefa

Gümüşhane Belediyesinden Şehitlere Vefa

Gümüşhane Belediyesi, ’Şehitleri Anma’ gecesi düzenlendi.

16.10.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediyesi, 'Şehitleri Anma' gecesi düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Vali Vekili İsmail Özkan, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Başkan Çimen, vatan savunması uğruna şehit olan bütün şehitleri anma adına programı düzenlediklerini söyledi.

Çimen, milletçe, şehitlerin bıraktığı mukaddes miras olan Türkiye Cumhuriyeti'ni her geçen gün aynı şuur ve inançla daha yükseklere taşımaya kararlı olduklarını belirterek, "Bu güzel vatan toprağını bize emanet eden ve bu uğurda bu toprağa kanı düşmüş bütün şehitlerimiz için ne yapsak yine de onların bu büyük fedakarlığını ödeyemeyiz. Bizler bu güzel ülkede bağımsız, hür bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu vatan savunması için göğüslerini siper eden şehitlerimize borçluyuz. Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi buradan bir kez daha Rahmet ve minnetle anıyoruz. Gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri değerli hocalarımızın sunacağı manevi ziyafetle baş başa bırakmak istiyorum" dedi.

Program, 2010 Dünya Kur'an okuma birincisi Ali Tel, Millet Cami İmam Hatibi Adem Kemaneci, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Mescidi İmam-Hatibi Fazlı Çoban'ın Kur'an tilaveti ve tasavvuf müziği sanatçıları Esat Aydoğan ve Naci Bülbül'ün ilahileri ile sona erdi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Belediyesinden Şehitlere Vefa - Son Dakika


Advertisement