Gümüşhane'de 2. İktisat Kongresi Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de 2. İktisat Kongresi Düzenlenecek

Gümüşhane\'de 2. İktisat Kongresi Düzenlenecek

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği'nin (GİKDER) Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Üniversitesi işbirliğinde düzenlediği II.

03.04.2013 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği'nin (GİKDER) Gümüşhane Valiliği ve Gümüşhane Üniversitesi işbirliğinde düzenlediği II. İktisat Kongresi 6 Nisan Cumartesi günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın katılımı ile yapılacak.

Gümüşhane Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çok Amaçlı Salonu'da gerçekleştirilecek olan kongre saat 11.00'da protokol konuşmaları ile başlayacak.

Toplam üç oturum halinde gerçekleştirilecek kongrede "Madencilikte Marka Şehir Olmak: Gümüşhane Madenlerinin Ülke Ekonomisine Katkısı ve Madencilik Sektöründe Gümüşhane'nin Yeri" konulu birinci oturuma Türkiye Madenciler Derneği Genel Başkanı Mustafa Süzer başkanlık edecek. Bu oturuma konuşmacı olarak MTA Genel Müdür Yardımcısı Dr. Abdülkerim Yörükoğlu, Gümüştaş Madencilik Genel Müdürü Ümit Aras, Altın Madenciliği Derneği Başkanı Ümit Akdur ve Koza Altın İşletmeleri Mastra Altın Madeni Halkla İlişkiler Müdürü Nuri Doğru katılacak.

"Organik Tarımda Markalaşmak: Kelkit Havzasında Organik Tarım, İyi tarım uygulamaları ve Tarımsal ARGE destekleri" konulu ikinci oturum ise saat 13.40'da başlayacak. Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Vecihi Aksakal'ın oturum başkanı olacağı bu bölüme konuşmacı olarak Doğan Organik Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü İlhan Başaran,

Tarım Bankalığı Tarımsal Araştırmaları Genel Müdür Yardımcısı

Dr. Necati Tulgar, Atatürk Üniversitesi Ziraat Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömer Akbulut ve Tarım Bakanlığı Bitkisel Üretim Daire Başkanı Vildan Köse katılacak.

Kongrede son oturum ise saat 15.10'da "Gümüşhane'de Kentsel Dönüşüm, Marka Şehir İçin Kentsel Dönüşüm" başlığında gerçekleştirilecek. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'nın oturum başkanı olduğu bu bölüme konuşmacı olarak İnşaat ve Müteahhitler Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Recep Bozlağan ve Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uçan katılacak. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de 2. İktisat Kongresi Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement