Gümüşhane'de Öğrenciler Yeteneklerini Sahneledi - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Öğrenciler Yeteneklerini Sahneledi

Gümüşhane\'de Öğrenciler Yeteneklerini Sahneledi

Gümüşhane'de Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi tarafından Engelliler Haftası nedeniyle program düzenlendi.

16.05.2013 09:41  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'de zihinsel engellilere eğitim veren Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi tarafından Engelliler Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Gümüşhane Kültür Merkezinde düzenlenen programa Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Programın açılışında konuşan Okul Müdürü Rızvan Otlak, 2004 yılında açılan okulda eğitim hayatına kattıkları öğrencilerin sosyalleşmesi ve toplum tarafından kabullenilmesini sağlamak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Velilerin çocuklarının neler yapabildiğini görmek için doldurduğu salonda daha sonra öğrenciler tarafından çeşitli skeç ve müzik programları icra edildi.

Okul öğrencileri Aysel Yılmaz, Sibel Şahin, Elif Yıldız, Edanur Akbağ ve Buse Topuz'un 'Fil Diyeti' etkinliği ile başlayan programda daha sonra Mehmet Yağlıdere Çanakkale türküsünü, Cumali Keçeci, Mevlüt Şahin, Okan Akpınar 'Aşuk ve Maşuk' gösterisini, Aysel Yılmaz'ın 'Kaşlarını Eğdirirsin' türküsünü, Ömer Yılmaz ve Yusuf Köprülü 'Ispanaklı Yumurta' gösterisini, Ayşe Keskin 'Saçlarını Taramışsın' türküsünü, Murat Tekin, Buse Topuz, Duygunur Bayram, Esmanur Dal, Ömer Yılmaz, Edanur Akbağ, Kadir Mesut Kaban ve Yusuf Köprülü 'Nasreddin Hoca' gösterisini, Safiye Aslan 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü, Dursun Tonyalı özel gösterisini, Mehmet Yağlıdere, Aysel Yılmaz, Kadir Mesut Kaban, Edanur Akbağ, Murat Tekin, Buse Topuz, Yusuf Köprülü ve Maşuk Çimen 'ülkeler' gösterisini, Mücahit Karatepe, Cumali Keçeci, Ercan Kocagöz 'sema ve semah' gösterisini gerçekleştirdi.

Programın sonunda ise okulda görev yapan öğretmenlerden oluşan koro, müzik öğretmeni Şahin Kazancı yönetiminde konuklara müzik dinletisi sundu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Öğrenciler Yeteneklerini Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement