Gümüşhane'de Yeni Belediye Hizmet Binasının Temel'i Dualarla Atıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de Yeni Belediye Hizmet Binasının Temel'i Dualarla Atıldı

Gümüşhane\'de Yeni Belediye Hizmet Binasının Temel\'i Dualarla Atıldı

Gümüşhane Belediyesi'nin kamuoyunda tartışmalara neden olan projelerinden birisi olan, yeni hizmet binasının temeli atıldı.

12.01.2012 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediyesi'nin kamuoyunda tartışmalara neden olan projelerinden birisi olan, yeni hizmet binasının temeli atıldı.

Geçtiğimiz Ekim ayında ihalesi yapılan ve yüklenici firmanın hızlı bir şekilde sürdürdüğü inşaat çalışmalarında temel atma töreni dualar eşliğinde gerçekleşti.

Temel atma törenine, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş, yüklenici firma yetkilileri, Belediye Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Temel atma töreninden sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Canlı, "Yeni belediye hizmet binamızın temelini atmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yüklenici firma kış ayına ve soğuğa aldırış etmeden çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettirmektedir. Bu yoğun çalışma sonunda inşallah en kısa zamanda yeni belediye hizmet binamızı tamamlayacağız. Gümüşhane'mize yakışır bir şekilde yapılmakta olan belediye hizmet binamızın yapımına gereken hassasiyeti Gümüşhane Belediyesi olarak göstermekteyiz. Hepimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Öte yandan yapılmakta olan yeni belediye hizmet binasının 8 katlı olacağı ve içerisinde 9 adet dubleks işyeri, çok amaçlı toplantı salonları, konferans salonu, nikah salonu, sivil toplum örgütleri için ofisler, bilgisayar eğitim salonu, siyasi partiler için grup salonları, belediye meclis salonu, yemekhane, bay-bayan mescit, kapalı otopark, 3 adet asansör ve bir adet araç asansörünün yer alacağı belirtildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de Yeni Belediye Hizmet Binasının Temel'i Dualarla Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement