Gümüşhane'den Milletvekili Üstün'e Tam Destek - Son Dakika
Politika

Gümüşhane'den Milletvekili Üstün'e Tam Destek

Gümüşhane\'den Milletvekili Üstün\'e Tam Destek

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 25. dönem milletvekilliği için AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’na başvurusunu yaptı.

16.02.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, 25. dönem milletvekilliği için AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı'na başvurusunu yaptı.

7 Haziran 2015'te yapılacak genel seçimlerle ilgili milletvekili aday adaylık başvuruları partilerin il başkanlıklarını iyice hareketlendirdi.

Milletvekili Üstün, AK Parti Gümüşhane teşkilatları, belediye başkanları ve hemşehrileriyle kahvaltı programı sonrasında AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adaylığı için AK Parti İl Başkanlığı binasına geldi.

Beraberinde Ak Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Kelkit İlçe Başkanı Yusuf Aydın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti belde belediye başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları teşkilatları ve ilçelerden gelen vatandaşlarla birlikte başvurusunu yaptı.

Kendisine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Üstün, daha sonra bir açıklama yaptı. Üstün, "2011 yılında hemşehrilerimden aldığımız vekaleti alnımızın akı ile sürdürüyoruz. Aldığımız vekaletin sorumluluğunun bilincindeyiz. Yapmış olduğumuz bütün faaliyetlerimizde ve attığımız her adımda, büyük bir kültür ve geleneğin temsilcisi feraset sahibi insanlarımızın, Gümüşhane ilimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin alacağımız kararlarda nasıl etkileneceğinin muhasebesi içerisinde teşkilatlarımızla beraber kalıcı eserler oluşturabilmenin mücadelesini verdik. Şükürler olsun ki tüm AK Parti ailemizle birlikte Gümüşhane genelinde güzel hizmetlere sebep olduk. Bu süreçten sonra da güçlü AK Parti teşkilatlarımızla birlik, beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun devam ettirdiği bu kutlu yolda yeni ve güçlü Türkiye'mizin inşasını sürdüreceğiz inşallah. Ülkemizin her alanda daha büyük ve daha kapsamlı atılımlarla büyük Türkiye hedefine ulaşması hepimizin en büyük arzusudur. Bu hedef kurumsallaşmış bir yapıda geleceğe yönelik kısa, orta ve uzun vadeli programları ve projeleri olan güçlü bir siyasi hareketin, halkın güvenini ve güçlü desteğini almış, halkıyla birlikte düşünen ve halkıyla birlikte hareket eden, aldığı kararların arkasında duracak gücü olan AK Parti kadrolarının başarabileceği bir durumdur. 25. dönemde de TBMM'de milletimizin teveccühü ile daha güçlü bir AK Parti grubu oluşması yeni ve güçlü Türkiye'nin inşası bakımından çok önemlidir. Bizim bu anlamda üzerimize düşen TBMM'de Gümüşhane'nin iki AK Parti Milletvekili ile temsil edilmesini sağlamak olmalıdır" dedi.

Üstün, aday adaylığı başvurusunun hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunarak, bütün aday adayı arkadaşlarıyla beraber birlik beraberlik içerisinde süreci tamamlayacaklarını sözlerine ekledi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gümüşhane'den Milletvekili Üstün'e Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement