Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can'a Veda Töreni - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can'a Veda Töreni

Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can\'a Veda Töreni

Gümüşhane Emniyet Müdürü iken, 14 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazetedeki atama kararnamesi ile başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Ahmet Can için Valilik tarafından veda töreni düzenlendi.

15.05.2014 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Emniyet Müdürü iken, 14 Mayıs 2014 tarihli Resmi Gazetedeki atama kararnamesi ile başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Ahmet Can için Valilik tarafından veda töreni düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen törene Vali Dr. Yusuf Mayda, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Serhat Önder, Belediye Başkan Vekili Tayyar Demirel, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Adalet Komisyonu Başkanı Asabil Yırtıcı, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkan Yardımcısı Elbeyi Gergin, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, kamu görevlerinin belirli sürelerle icra edildiğini ve bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, "Bayrağı bir arkadaşımızdan alıp başka bir arkadaşımıza devrediyoruz. Yaptığımız iş te insanımıza hizmet etmek. Emniyet Müdürümüz çalıştığı süre içerisinde özellikle toplumla bütünleşme yönünde güzel hizmetleri oldu." dedi.

Gümüşhane'nin vatandaşların devletine, milletine ve üstün değerlerine olan saygısından dolayı asayişe yönelik olaylar yönüyle rahat bir il olduğunu kaydeden Vali Mayda, Emniyet Müdürü Can'a bundan sonraki meslek hayatında başarılar diledi.

Belediye Başkan Vekili Tayyar Demirel de Emniyet Müdürü Ahmet Can'a Gümüşhane'de yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonra ki hayatında başarılar diledi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Elbeyi Gergin ise Gümüşhane'de kısa bir süre görev yapan Can'ın çok daha güzel yerlerde görev yapacağı inancında olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü Ahmet Can ise konuşmasında 25 yıllık meslek hayatı boyunca tamamen objektif kurallar içerisinde, meslek ilkeleri etik değerlerine bağlı kalarak hizmet verdiğini belirtti.

Köklerinin Gümüşhane'ye dayandığını ve bu nedenle de yaklaşık bir yıldır görev yaptığı Gümüşhane'de kendisini yabancı olarak görmediğini kaydeden Can, "Hem kendi teşkilatıma olumsuz bir davranış sergilemeden hem onlara örnek bir kişi olarak davranmaya çalıştım. Aynı zamanda diğer kurumlarımızla ve vatandaşlarımızla tamamen iyi ilişkiler içerisinde olduk. Asayiş ve huzur kendi olan Gümüşhane'de görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık." Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Valilik, Belediye Başkanlığı ve GTSO adına plaket verilen Can'a ayrıca Vali Mayda tarafından başarı belgesi takdim edildi.

Tören kokteyl ile son buldu.

Resmi Gazete'nin 14 Mayıs 2014 tarihli sayısında yer alan kararlarla birlikte 22 Mayıs 2013 tarihinden beri Gümüşhane'de görev yapan İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınmış, yerine Polis Başmüfettişi Orhan Kar Gümüşhane İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can'a Veda Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement