Gümüşhane Milletvekili Üstün Proje Takibinde - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Milletvekili Üstün Proje Takibinde

Gümüşhane Milletvekili Üstün Proje Takibinde

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Belediye Başkanı Ercan Çimen projeleri yakından takip ediyor.

13.06.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Belediye Başkanı Ercan Çimen projeleri yakından takip ediyor.

Gümüşhane Belediye Başkanlığının içme suyu ve kanalizasyon projelerinin bir an önce hayata geçirilebilmesi için Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ilbank Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Milletvekili Üstün ve Başkan Çimen, Gümüşhane de Belediye hizmetlerinin insanlara daha sağlıklı koşullarda iletilebilmesi için gerekli projeleri hızlı bir şekilde tamamlayıp ilgili kurumlara yatırımların yapılması için bire bir gidip görüşmeler gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Üstan ve Çimen, İlbank Genel Müdürlüğü tarafından yapılması için yeniden projelendirilen içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarının daha kapsamlı ve daha kullanılabilir yapılabilmesi için İlbank Genel Müdürü ile gerçekleştirilen görüşmelerde gerekli destekleri aldıklarını ifade ettiler.

Milletvekili Üstün ve Başkan Çimen, Gümüşhane il,ilçe ve Belde belediyeler için gereken desteği veren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye,Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'ya, İlbank Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ve İlbank görevlilerine teşekkür ettiler.

Milletvekili Üstün çalışma proğramı çerçevesinde Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Söğütlü Belediye başkanı Hasan Türkel, Ünlüpınar Belediye Başkanı Aziz Nas ve Deredolu Belediye Başkanı Ahmet Genel ile İl Bank Genel Müdürlüğünde üst düzey yöneticileri tek tek ziyaret ederek konularını ilettiler.

Belediyelerin yapılacak işleri ve yapılabilecek projeler hakkında genel görüşmelerin yapıldığı ziyarette Milletvekili Üstün ve Belediye Başkanlarından oluşan heyet, İl Bank Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu'nu,Genel Müdür Yardımcısı Salih Yımaz'ı, Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Büyük ve Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çolak'ı makamlarında ziyaret ederek Genel Müdür Yardımcılığı'na yeni atanan Hakan Çolak'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Heyette bulunan belediye başkanlarının taleplerinin bire bir görüşüldüğü ziyaretlerde ayrıca Şiran Belediye Başkanlığının taleplerinin karşılanması ve projelerinin de hızlandırılmasına yönelik de görüşüldüğü Milletvekili Üstün tarafından ifade edildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Milletvekili Üstün Proje Takibinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement