Gümüşhane Valisi Mayda'nın İncelemeleri - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Valisi Mayda'nın İncelemeleri

Gümüşhane Valisi Mayda\'nın İncelemeleri

Mayda: "Kazıkbeli Yaylası yolunun bu yıl tamamlanmasını planlıyoruz"

21.05.2014 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Kazıkbeli Yaylası yolunun bu yıl tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Vali Mayda, Kürtün Kaymakamı Enver Özderin, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Erhan Bölükbaş ile Yukarı Kürtün grup yolunda incelemede bulundu.

Yol güzergahı üzerinde bulunan 17 köyün muhtarı ile Beşiraltı mevkisinde toplantı yapan Vali Mayda, köylerin sorunlarını ve talepleri dinledi.

Mayda, geçmiş yıllarda 20 kilometresi asfalt yapılan Yukarı Kürtün grup yolunun Söğüteli köyüne kadar olan 13 kilometrelik kısmının da bu yıl İl Özel İdaresi ve Kürtün Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından asfalt yapılacağını söyledi.

Daha sonra beraberindeki heyetle Söğüteli köyüne bağlı 2 bin 300 rakımlı Kazıkbeli Yaylası'na geçen Mayda, köy ile yayla arasındaki 7 kilometrelik yolun altyapısını bu yıl içerisinde bitirmeyi ve beton yapmayı planladıklarını belirterek, vadide yer alan köylere ulaşımın sağlamasının yanı sıra yaz mevsiminde on binlerce vatandaşın Kazıkbeli ve civarındaki yaylalara ulaşımını sağlayan Yukarı Kürtün grup yolunun asfaltının bu yıl bitirilmesi için bütün imkanları seferber edeceklerini kaydetti. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Valisi Mayda'nın İncelemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement