Gümüşhanespor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika
Güncel

Gümüşhanespor'dan Taraftara Çağrı

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider olarak sürdürdükleri mücadelede taraftarlarına centilmenlik ölçülerinde daha güçlü destek çağrısı yaptı.

11.04.2018 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhanespor Teknik Direktörü Ziya Doğan, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta lider olarak sürdürdükleri mücadelede taraftarlarına centilmenlik ölçülerinde daha güçlü destek çağrısı yaptı.

Doğan, Tekke Köyü'ndeki kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

Grupta lider konumda olmaları nedeniyle rakiplerin kendilerine karşı çok daha yüksek motivasyonla oynadığını dile getiren Doğan, bu durumun son haftalara girilen dönemde de devam edeceğine işaret etti.

Doğan, kalan maçlarının tümünün zorlu geçeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Her maç böyle olacak. Bu haftaki Kahramanmaraş maçı da öyle olacak. Artık can havliyle ve lideri devirmek için oynayanlar oluyor. Bu doğaldır çünkü iddiası olmayan takımlar lideri yenerek çok büyük hava yapmak istiyor. Bizim dezavantajlarımızdan birisi bu. Buna rağmen oyuncularımızın mücadelesinden, oyuna asılmasından memnunum. Bu yarış ligin sonuna kadar sürecek. Çok ciddi deplasmanlarımız olacak."

Gümüşhanespor'un herkesin ortak değeri olduğunu ve bu zorlu mücadelesinde herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini dile getiren Doğan, şunları söyledi:

"Takıma sahip çıkalım. Seyircinin rakiple uğraşmasını istemiyorum. İçerdeki maçlarda kapalı tribünün bir tarafı oldukça sakin maç izliyor. Beyler biz şampiyon oluyoruz, olacağız. Şampiyonluğa giderken 20 seyirciyle değil bu stadı doldurmamız ve 90 dakika susmamamız lazım. Tahriklere kapılmadan takımımızı çok iyi desteklememiz lazım. Hep beraber kenetlenelim. Telafisi olmayan döneme girdik. Bu şehir, artık centilmenlik ölçülerinde alevlenmeli. Bu zamanlarda harekete geçmeyeceğiz de ne zaman geçeceğiz. Statta boş koltuk istemiyoruz. 90 dakika susmayan taraftar istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhanespor'dan Taraftara Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement