Günay Musayeva Gelinlikle Denize Girdi - Son Dakika
Magazin

Günay Musayeva Gelinlikle Denize Girdi

Günay Musayeva Gelinlikle Denize Girdi

Bodrum'da gelinlikle podyuma çıkan sonra da kendini denize atan Günay Musayeva, gelinlik suyun içinde ağırlaşınca iskeleye çıkarken yardım almak zorunda kaldı.

03.07.2016 16:42  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Lugga Boutique Otel'de düzenlenen defilede, gelinlik, nişanlık ve abiye tasarlayan İzmir'den bir firmanın hazırladığı kıyafetler tanıtıldı.

Aydın Çelebi'nin organizasyonunda 30 parçadan oluşan defilede kıyafetler; Günay Musayeva, Sema Şimşek, Tuğçe Sarıkaya, Ebru Ürün, Yağmur Ayaz, Zeliha Çal Sanem Balcı'nın da aralarında olduğu 14 manken tarafından taşındı.

Asil Çağıl koreografisiyle gerçekleşen defilede podyuma çıplak ayakla çıkan mankenler de oldu. Defilenin finalinde gelinlikler tanıtıldı.

GELİNLİĞİ AĞIRLAŞINCA YARDIM ALMAK ZORUNDA KALDI

Mankenler podyuma çıktıkları son kıyafetle toplu halde fotoğraf çektirmeleri ardından Günay Musayeva, gelinlikle kumsala yürüyüp denize girdi.

Musayeva gelinlikle deniz içerisinde yürüyüp, boğazına kadar suya daldı. Suyu soğuk bulan ünlü manken, denizden çıkarken iskele merdivenlerinden çıkmayı denediğinde ise gelinliği su çekip ağırlaşması nedeniyle yardım almak zorunda kaldı.

İskeleye çıktığında gelinliğin çok ağırlaştığını söyleyen Musayeva, ilk kez bir defilede denize girdiğini söyledi.

Son Dakika Magazin Günay Musayeva Gelinlikle Denize Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cubelli hoca: Güsül abdesi almiş ne güzel temizlik imandan gelir beyler 1 0 Yanıtla

Advertisement