Silahla Eşini Vurup Yaralayan Cani Koca, Fare Zehri İçip İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Silahla Eşini Vurup Yaralayan Cani Koca, Fare Zehri İçip İntihara Kalkıştı

İzmir'de boşanma aşamasındaki eşini tabancayla vurup ağır yaralayan Ramazan D., fare zehri içerek intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadının hayati tehlikesi bulunuyor.

14.04.2019 18:28  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini silahla yaralayan kişi, kendisini eve kilitleyerek intihar girişiminde bulundu.

KOMŞULARININ ARAYA GİRMESİYLE TALİHSİZ KADIN, EŞİNİ EVE ALDI

Alınan bilgiye göre, boşanma sürecinde olduğu eşi Hüsniye D'nin bulunduğu Zafertepe Mahallesi'ndeki evine gelen Ramazan D, eşinin kapıyı açmaması üzerine komşularından yardım istedi. Komşuların çifti uzlaştırmak niyetiyle ikna ettiği eşinin kapıyı açmasıyla eve giren Ramazan D, kapıyı kilitledi ve tartışmanın ardından Hüsniye D'ye yanında getirdiği tabancayla ateş etti.

EŞİNİ VURDUKTAN SONRA İNTİHARA KALKIŞTI

Yaralanan Hüsniye D, kapıyı açarak yardım istedi. Komşuların evden çıkararak bir süre sonra gelen ambulans ekibine teslim ettiği kadın, Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan kadının ameliyata alındığı öğrenildi.

Kadının evden çıkarılması sonrası kendisini eve kilitleyen Ramazan D. ise evden çilingirin kapıyı açması sonrası çıkarıldı. Evde tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Ramazan D, ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ramazan D, tedavisinin tamamlanmasının ardından polis ekiplerince gözaltına alındı.

Silahla Eşini Vurup Yaralayan Cani Koca, Fare Zehri İçip İntihara Kalkıştı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Silahla Eşini Vurup Yaralayan Cani Koca, Fare Zehri İçip İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hilmi taşbunar: kadın kocadan ayrılıyornafaka alıyor başkasıyla yasıyor ozavallı adam nafaka ödemeye devam bu nafak sınırlı olmalı adam senini içnmı çalıştı yıllaca o yle çok var görüyoruz 8 6 Yanıtla
  • Dost : İnternetten uzak durun hayatınızı mafedecek feleketlere sebebep olacak hayırlı ve doğru kullanamıyorsanız evinizden eşinizden çocuğunuzdan uzak tutun .... 3 0 Yanıtla
  • snopylee: ÜLKE BIR BUTUN OLARAK BIR BUHRAN ICERISINDE KARA BULUTLAR COKMUS VAZIYETTE ULKENIN ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN 0 0 Yanıtla
  • Muşlu : Ne yazalım bu olaylari devleti yönetenlere sorun.bizim uzüntünden göz damarımız kurudu. 0 0 Yanıtla

Advertisement