Güncelleme - Tekirdağ'da Fabrika Yangını - Son Dakika
Güncel

Güncelleme - Tekirdağ'da Fabrika Yangını

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir kozmetik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

18.07.2018 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir kozmetik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Ergene İlçesindeki Veli Meşe Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir kozmetik fabrikasının üretim bölümünde henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı.

Yangının haber verilmesinin ardından, olay yerine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye, UMKE, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Fabrikada çalışan işçiler tahliye edilirken, olay yeri çevresinde güvenlik önemleri alındı.

Yangın nedeniyle fabrikanın çatısı çökerken, zaman zamanda patlamalar meydana geldi.

Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangın, maddi hasara yol açtı.

Olay yerine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de olay yerine gelerek yetkililerden bilgiler aldı.

Kaymakam Kızıltoprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesine yakın bir noktada 50 kişinin çalıştığı bir kozmetik fabrikasında yangın çıktığını söyledi.

Yangının, LPG tankına yakıt yüklemesi yapılırken çıktığı yönünde bilgi verildiğini ifade eden Kızıltoprak, "Şu an itibariyle yangın kontrol altına alındı. Etrafa örtü yangını olmaması için kepçe ile de müdahale ettik. Ufak tefek şu an parfüm şişelerinin patlaması var. Yangını tam kontrol altına almak da bir yarım saati bulacak. İşçilerin tamamı tahliye edildi. Elektrik kesildi. Bölgede güvenlik açısından şu an için sıkıntı yok. Üzücü bir olay ama Allah'a şükür ki can kaybı yok." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güncelleme - Tekirdağ'da Fabrika Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement