GÜNDEM / 16 Mart 2023 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM / 16 Mart 2023

GÜNDEM / 16 Mart 2023

Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketi ile Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

16.03.2023 08:59  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

1- Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketi ile Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile görüşecek, Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nda Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Olağanüstü Zirve Toplantısı'na katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkmenistan Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhamedov ile görüşecek, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ı kabul edecek.

(Ankara/11.00/12.00/16.45/17.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, selden etkilenen bölgeleri, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görenleri ve AFAD Kriz Merkezi'ni ziyaret edecek.

(Şanlıurfa/13.50-16.20) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM'den

Genel Kurulda, Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine başlanacak.

Adalet Komisyonunda, İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, şubat ayına ilişkin uluslararası rezervler ve döviz likiditesi verilerini, haftalık para ve banka istatistiklerini, ocak ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi'ni açıklayacak.

???????(Ankara/14.30)

2- Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını açıklayacak. ECB Başkanı Christine Lagarde, karara ilişkin açıklamalarda bulunacak.

(Frankfurt)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö, Kahramanmaraş'ta afetten etkilenen bölgeleri ziyaret edecek.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin son 16 turu rövanşında İspanya'nın Sevilla takımını konuk edecek.

(İstanbul/20.45) (Fotoğraflı)

2- Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin son 16 turu rövanşında, İtalya'nın Fiorentina takımını ağırlayacak.

(Sivas/20.45) (Fotoğraflı)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Anadolu Efes, Sırbistan'ın Partizan takımını konuk edecek; Fenerbahçe Beko, deplasmanda İspanya'nın Valencia Basket takımıyla karşılaşacak.

(İstanbul/20.30/Valensiya/22.30) (Fotoğraflı)

4- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın yarı final ilk maçında, Galatasaray Çağdaş Faktoring, sahasında İtalya'nın Umana Reyer takımı ile karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

5- Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet, çeyrek final ilk maçını, sahasında İtalya'nın Carraro Imoco Volley takımı ile yapacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM / 16 Mart 2023 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement