GÜNDEM / 17 Mart 2023 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM / 17 Mart 2023

GÜNDEM / 17 Mart 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler ile Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

17.03.2023 08:59  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

1- Kahramanmaraş merkezli depremler ile Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketine ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö'yü resmi törenle karşılayacak, ikili görüşme ve çalışma yemeğinin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.

(Ankara/14.30/14.45/15.30/16.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ve Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'ı ziyaret edecek.

(Ankara/11.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya ile Akçadağ ilçesinde koordinasyon toplantılarına katılacak ve incelemelerde bulunacak.

(Malatya/10.30/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Adıyaman K10-P2 Konteyner ve Prefabrik Alanında basın açıklaması yapacak.

(Adıyaman/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ocak ayına ilişkin kısa vadeli dış borç istatistiklerini ve mart ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı dış ticaret endekslerini açıklayacak, "İstatistiklerle Yaşlılar, 2022" haber bültenini yayımlayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 26'ncı hafta mücadelesi Arabam.com Konyaspor- Galatasaray maçıyla başlayacak.

(Konya/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Spor Toto 1. Lig'de 27. haftanın açılış maçında Altınordu ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek.

(İzmir/20.00) (Fotoğraflı)

3- Futbolda UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nin çeyrek ve yarı final kuraları çekilecek.

(Nyon/14.00/15.00/16.00)

4- A Milli Kadın ve Erkek Voleybol takımlarının Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri grup aşamasındaki rakipleri İsviçre'de çekilecek kurada belli olacak.

(Lozan/15.00)

5- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-AYOS Konyaspor Basketbol maçıyla başlayacak.

(Denizli/19.00) (Fotoğraflı)

6- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin çeyrek final ikinci maçlarında Fenerbahçe Alagöz Holding, Macaristan'ın Sopron Basket takımıyla, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi de Fransa'nın Tango Bourges Basket ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.

(Sopron/20.00/Bourges/22.00)

7- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftası Çankaya Üniversitesi-BOTAŞ mücadelesiyle başlayacak.

(Ankara/18.00) (Fotoğraflı)

8- HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nın yarı finalinde, Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Beykoz Belediyespor, Beşiktaş Yurtbay Seramik ile de Spor Toto karşı karşıya gelecek.

(Konya/14.00/16.00) (Fotoğraflı)

9- Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 17. hafta mücadelesi başlayacak, 3 maç yapılacak. (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM / 17 Mart 2023 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement