Son dakika haber! Bakan Dönmez: "Fatih'in kazdığı Tuna-1, Türkali-1 ve Türkali-2'nin kuyu testlerini Kanuni yapacak" - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber! Bakan Dönmez: "Fatih'in kazdığı Tuna-1, Türkali-1 ve Türkali-2'nin kuyu testlerini Kanuni yapacak"

Son dakika haberler... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in konuşması ANKARA - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Petrol Endüstrisinde Milli Teknolojiler Toplantısı'na ( PEMT-21) video konferans yöntemiyle katıldı.

20.04.2021 08:59  Güncelleme: 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in konuşması ANKARA - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Petrol Endüstrisinde Milli Teknolojiler Toplantısı'na ( PEMT-21) video konferans yöntemiyle katıldı. (2)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: "Sakarya Gaz Sahası'nda geliştirme ve üretim devam ediyor. Fatih'in kazdığı Tuna-1, Türkali-1 ve Türkali-2'nin kuyu testlerini Kanuni yapacak."

Bakan Dönmez: "Kuyu testlerine önce Türkali-2 kuyusundan başlayacağız. İnşallah Mayıs ayı içinde bu testlere başlamayı planlıyoruz."

Son dakika haber! Bakan Dönmez: "Fatih\'in kazdığı Tuna-1, Türkali-1 ve Türkali-2\'nin kuyu testlerini Kanuni yapacak"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber! Bakan Dönmez: 'Fatih'in kazdığı Tuna-1, Türkali-1 ve Türkali-2'nin kuyu testlerini Kanuni yapacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement