Gündem / 25 Mart 2017 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 25 Mart 2017

Gündem / 25 Mart 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyhan Caddesi'nde düzenlenecek toplu açılış törenine, Manavgat Starlight Otel'de Memur-Sen'in 5. Büyük Türkiye Buluşması'na katılacak.

25.03.2017 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyhan Caddesi'nde düzenlenecek toplu açılış törenine, Manavgat Starlight Otel'de Memur-Sen'in 5. Büyük Türkiye Buluşması'na katılacak.

Erdoğan, Belek Cornelia de Lux Otel'de York Dükü Prens Andrew'i kabul edecek ve Tatlıdil Forumu akşam yemeği ve kapanış törenine katılacak.

(Antalya/14.00/16.30/18.15/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Binali Yıldırım, Gökmeydan'da halka seslenecek, Bitlis Valiliğine ziyarette bulunacak, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka seslenecek ve Siirt Valiliğini ziyaret edecek.

(Bitlis/13.00/14.30/Siirt/16.00/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı? Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek ve Demirok Tesisleri'nde halkla buluşacak.

- Kılıçdaroğlu, Ataşehir Silence İstanbul Otel'de İstanbul'da Kastamonu Araç Dernekleri Federasyonu Geleneksel Dostluk ve Dayanışma Gecesi'ne katılacak.

(Diyarbakır/11.00/12.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gölköy ve Aybastı'da halkla bir araya gelecek.

(Ordu/11.35/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, cemevi açılışına, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı Evet Ofisi açılışına ve Kafkas Kültür Derneği toplantısına katılacak.

(Kahramanmaraş/11.30/14.15/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Başakşehir'de STK temsilcileri ve hukukçularla, Silivri'de STK, kanaat önderleri ve hukukçularla bir araya gelecek, Silivri'de mitinge, Beylikdüzü'nde "Kanaat Önderleriyle Toplantı"ya iştirak edecek.

(İstanbul/12.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kumburgaz'da sağlık çalışanlarıyla bir araya gelecek, Kapalıçarşı esnafını ziyaret edecek.

(İstanbul/10.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sarız ilçesini ziyaret ederek halkla buluşacak.

(Kayseri/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Sanayi Sitesi esnafı, AK Parti Canik İlçe Başkanlığı, STK ve spor kulüplerinin temsilcileriyle buluşacak; muhtarlar, iş adamları ve resmi kurum müdürleriyle toplantı yapacak.

(Samsun/10.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Tepebaşı ilçesi muhtarlarıyla, gurbetçilerle bir araya gelecek ve Karadenizliler Derneği ziyaret edecek.

(Eskişehir/10.30/15.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çekmeköy'de Sivas İli ve İlçeleri STK Başkanları ve Yönetimleri Buluşması'na, Eğitim-Bir-Sen Öğretmenler Buluşması'na, 81 İl 81 Kızılay Anaokulu Projesi Tanıtımı'na; Ataşehir'de okul müdür ve öğretmenlerinin konferansına, Sultangazi'de Okul Aile Birlikleri ve Halk Eğitim Merkezleri ve Okul Müdürleri Buluşması ile Karslı Kanaat Önderi ve İş Adamları Buluşması'na katılacak.

(İstanbul/10.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şuhut ilçesinde DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış merasimi ile gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtımına katılacak, esnaf ziyaretinde bulunacak, gençlerle buluşacak.

(Afyonkarahisar/10.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri mitingine katılacak.

(Kayseri/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, partisinin il başkanlığını, İSKUR İplik ve Tekstil Fabrikası'nı ziyaret edecek, Eğil'de sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve parti üyeleriyle buluşacak ve çeşitli programlara katılacak.

(Diyarbakır/09.30-18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Seferihisar'da STK temsilcileri, kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelecek, kadınlarla toplantı yapacak, "Genç Kürsü" programına katılarak kent merkezinde STK temsilcileri ve muhtarlarla görüşecek.

(İzmir/10.00-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Beykoz'da muhtarlar ve STK temsilcileri bir araya gelecek, mitinge katılacak, gümrükçü, mali müşavirler ve genç seçmenlerle buluşacak, Üsküdar Yozgatlılar Gecesi'ne katılacak.

(İstanbul/10.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Urla'da muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri toplantı yapacak, MARBLE Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarını ziyaret edecek, AK Parti'nin "Genç Kürsü" programına iştirak edecek.

(İzmir/10.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi· Elvan, Akdeniz Pazarcılar Esnaf Odasıyla toplantı yapacak, Erdemli'de AK Parti teşkilatını ziyaret ederek Limonlu Kumkuyu Arıtma Tesisi temel atma törenine katılacak, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluşacak, Mersin Ekonomi Platformu toplantısına katılacak.

(Mersi·n/09.30-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasıyla toplantı yapacak, Tarsus'ta esnafı ziyaret edecek ve Mersin Ekonomi Platformu toplantısına iştirak edecek.

(Mersin/10.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılacak, ziyaretlerde bulunacak ve vatandaşlarla bir araya gelecek.

(Bursa/09.30-21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, 6. Türk-İngiliz Tatlıdil Forumu kapsamında İngiltere'nin Avrupa ve Amerika'dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan ile heyetlerarası görüşme ve çalışma yemeğinin ardından konuşma yapacak.

(Antalya/13.00/14.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB'nin kuruluş anlaşması olarak kabul edilen 1957 tarihli Roma Anlaşması'nın 60. yıl dönümü kapsamında AB liderleri ve 27 üye ülke lideri İtalya'daki zirvede bir araya gelecek.

(Roma) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, Moldova ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına Eskişehir'de başlayacak.

(Eskişehir/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Galatasaray Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurulu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Spor Toto Basketbol Süper Ligi 23. haftasında TOFAŞ- Trabzonspor Medical Park, Pınar Karşıyaka- İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Demir İnşaat Büyükçekmece-Beşiktaş-Sompo Japan maçları oynanacak.

(Bursa/16.00/İzmir/18.00/İstanbul/18.30) (Fotoğraflı)

4- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 23. haftası, Mersin Büyükşehir Belediyespor- İstanbul Üniversitesi, Fenerbahçe-Mersin Basketbol ve Beşiktaş-BOTAŞ maçlarına sahne olacak.

(Mersin/14.00/İstanbul/15.30/16.00) (Fotoğraflı)

5- Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde normal sezon, Çanakkale Belediyespor-Seramiksan, Eczacıbaşı VitrA-Beşiktaş, İdmanocağı- Sarıyer Belediyespor, VakıfBank- Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe- Nilüfer Belediyespor maçlarıyla tamamlanacak.

(Çanakkale/İstanbul/Trabzon/İstanbul/16.00/18.00) (Fotoğraflı)

6- Voleybol Efeler Ligi'nde normal sezonun son haftasında Tokat Belediye Plevne-Galatasaray HDI Sigorta ve Ziraat Bankası-Afyon Belediyesi Yüntaş karşılaşmaları oynanacak.

(Tokat/14.00/Ankara/15.00) (Fotoğraflı)

7- Formula 1'de sezonun ilk yarışı Avustralya Grand Prix'si sıralama turları yapılacak.

(Melbourne/09.00) (Fotoğraflı)

8- Spor Toto 3. Lig 2. ve 3. gruplarda 28. hafta maçları oynanacak.

ÖZEL HABER

1- 22. Dünya Petrol Kongresi'ne doğru

- Dünya Petrol Konseyi Başkanı Jozsef Toth:

"22. Dünya Petrol Kongresi'nin (WPC) 9-13 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenmesinin ülkeye pozitif katkısının olacağını düşünüyorum. Türk organizasyon komitesi çok iyi bir iş çıkarıyor. Üst düzey ve tanınmış birçok konuşmacıyı bir araya getirdiğimizi düşünüyorum"

- "Türkiye, Orta Asya, Akdeniz, Avrupa ve bu bölgeler üzerinden geçen tüm rotalar için önemli bir geçiş merkezi. Önemli bir coğrafi pozisyona sahip"

- Brezilya Petrol Enstitüsü (IBP) Yönetici Sekreteri Milton Filho:

"Ulusal Kalkınma Bankası'nın araştırmasına göre, gelecek 3 ya da 4 yıl içinde Brezilya'ya yapılacak yatırım 50 milyar doları bulacak ve bunun yarısından fazlası petrol sektörüne gidecek. Ülkenin rekabetçi olabilmesi için pek çok yatırım gerekiyor ve burada Türk firmaları için ciddi bir olanak görüyorum"

(Ebru Şengül/ Nevşehir)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Babacan Erzurum'u ziyaret etti
    13:02 Ali Babacan Erzurum'u ziyaret etti

    Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'u ziyaret etti. Babacan, partisinin il başkanı ve partililer tarafından karşılandı. Kent merkezini gezen Babacan, vatandaşları selamladı ve partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi. Konuşmasında, yerel seçimlerle ilgili çalışmalarını 2 yıl önce açıkladıklarını ve belediyecilikle ilgili etik kurallar bildirgesi yayınladıklarını belirtti. Babacan, partisinin belediye başkan adaylarını tanıtarak seçim çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Adıyaman'da işçi merdivenlerden yuvarlandı
    13:02 Adıyaman'da işçi merdivenlerden yuvarlandı

    Adıyaman'da bir fabrikada çalışan işçi, merdivenlerde dengesini kaybederek yaralandı. Yaralı işçi hastaneye kaldırıldı.

  • Eskişehir'de Hava Durumu: Parçalı Bulutlu ve Hafif Sağanak Yağış
    13:01 Eskişehir'de Hava Durumu: Parçalı Bulutlu ve Hafif Sağanak Yağış

    Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü hava raporuna göre, Eskişehir geneliyle doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu akşam saatlerinde yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyrederken rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

  • Avcılar'da gece kulübüne silahlı saldırı: 4 şüpheli tutuklandı
    13:01 Avcılar'da gece kulübüne silahlı saldırı: 4 şüpheli tutuklandı

    Avcılar'da bir kişinin hayatını kaybettiği gece kulübüne yönelik silahlı saldırı sonrası gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ünün tutuklanmasına karar verildi. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırıya ilişkin çalışma yürüttü ve kimliği belirlenen 5 şüpheli Esenyurt ve Avcılar'da gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü tutuklanırken, bir zanlı ise serbest bırakıldı. Saldırı anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

  • Abant Gölü Milli Parkı'ndaki Yaban Hayatı Müzesi 10 Yılda 5 Milyon 760 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi
    13:01 Abant Gölü Milli Parkı'ndaki Yaban Hayatı Müzesi 10 Yılda 5 Milyon 760 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi

    Bolu'da çeşitli nedenlerle ölen yaban hayvanlarının tahnit işleminden geçirildikten sonra sergilendiği Abant Gölü Milli Parkı'ndaki müzeyi, 10 yılda 5 milyon 760 kişi ziyaret etti. Müzede, ayı, kurt, tilki, karaca, gelincik, atmaca gibi 21 türe ait tahnit edilmiş 33 hayvan sergileniyor. Müze, ziyaretçilere yaban hayvanları hakkında bilgi vererek doğa sevgisi ve hayvan koruma bilincini aşılamayı amaçlıyor.

  • Afyonkarahisar'da 32 anne ve anne adayına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi
    13:00 Afyonkarahisar'da 32 anne ve anne adayına uyuşturucu ile mücadele eğitimi verildi

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBIM Büro Amirliği, uyuşturucu madde kullanımının önüne geçme ve farkındalık oluşturma amacıyla 32 anne ve anne adayına eğitim verdi.

  • İzmir Seferihisar'da İsmail Yetişkin'in düzenlediği seçim mitingi büyük ilgi gördü
    13:00 İzmir Seferihisar'da İsmail Yetişkin'in düzenlediği seçim mitingi büyük ilgi gördü

    Seferihisar'da CHP'li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin'in düzenlediği ilk seçim mitingi binlerce kişi tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

  • İzmir'de Kaçakçılık Operasyonunda 15 Bin Litre Etil Alkol Ele Geçirildi
    12:59 İzmir'de Kaçakçılık Operasyonunda 15 Bin Litre Etil Alkol Ele Geçirildi

    İzmir, Aydın ve Manisa'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 15 bin litre etil alkol, 11 kişi yakalandı. Operasyonda çok sayıda etil alkol damıtma kazanı, doldurma makinası ve diğer malzemeler de ele geçirildi. İki şüpheli tutuklandı, diğerlerinin ise adli işlemleri devam ediyor.

  • Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti
    12:59 Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazanın fark edilmesi üzerine olay yerine giden vatandaşlar ve sağlık ekipleri müdahale etti ancak sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement