Gündem / 27 Ekim 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 27 Ekim 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Grand Ankara Otel'de "4.5G IMT-Advanced Yetki Belgesi" imza törenine katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden kanaat önderlerini kabul edecek.

27.10.2015 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rixos Grand Ankara Otel'de "4.5G IMT-Advanced Yetki Belgesi" imza törenine katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden kanaat önderlerini kabul edecek.

(Ankara/11.00/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde Çalışan Kadınlar Buluşması'na iştirak edecek, partisince Antalya'da düzenlenecek mitingte halka seslenecek.

(İstanbul/12.30/Antalya/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elbistan'da halka hitap edecek, Andırın ve Pazarcık ilçelerini ziyaret edecek.

(Kahramanmaraş/13.00/15.30/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelecek, ÖZKA lastik fabrikasına ziyarette bulunacak.

(Kocaeli/09.30/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Karadeniz Holding tarafından inşa edilen "Karadeniz Powership Ayşegül Sultan" ve "Karadeniz Powership Zeynep Sultan" enerji santral gemilerini, Gana ve Endonezya'ya uğurlama törenlerine katılacak.

(İstanbul/10.00/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,? Havza'da vatandaşlarla sohbet edecek, Çelikalan, Boyalı, Şeyhler, ??Yaylaçatı ve ?Çamyatağı mahallelerini ziyaret edecek, il merkezinde gençlerle buluşacak.

(Samsun/11.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geliyor.

-Eroğlu, Ticaret Odası ile Sanayi Odasının ortak yönetim kurulu toplantısına iştirak edecek.

(Afyonkarahisar/09.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği üyeleriyle görüşecek, Davutkadı Meydanı'nda halka hitap edecek.

(Bursa/09.30/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Amasya, Çorum ve Kırıkkale'de salon toplantılarına katılacak.

(Amasya/12.15/Çorum/15.15/Kırıkkale/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7-  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Banaz'da seçim çalışmalarına katılacak, akşam yemeğinde STK temsilcileri ve oda başkanlarıyla görüşecek.

(Uşak/11.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Kadıköy Salı Pazarı esnafını ziyaret edecek, Sultanbeyli Meydanı'nda aşure dağıtacak.

(İstanbul/10.30/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Keşan ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katılacak.

(Edirne/12.00/12.30/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Filistin'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

Rusya'nın Suriye'deki bazı noktalara yönelik hava saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1-  Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK-PAR) Genel Başkanı Fehmi Demir için HAK-PAR Genel Merkezi'nde tören düzenlenecek, Demir'in cenazesi Cihanbeyli ilçesinde toprağa verilecek.

HAK-PAR Genel Merkezi'nde düzenlenecek törene, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da katılacak.

(Ankara/10.00/Konya/13.00)

2- Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kudret Bülbül, Yurtdışı Vatandaşlar Danışma Kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

(Amsterdam) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, ekim ayına ilişkin ekonomik güven endeksini açıklayacak

(10.00)

SPOR

1- Voleybol Erkekler Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Arkas Spor ile Halkbank, Bursa'da karşı karşıya gelecek.

(Bursa/18.30) (Fotoğraflı)

2- Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında Eczacıbaşı VitrA, İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımıyla Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor
    10:37 Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor

    Bilecik'in Söğüt ilçesinde temizlik çalışmaları kapsamında en çok kullanılan çöp konteynerleri bol köpüklü sularla yıkanarak tekrar kullanıma uygun hale getiriliyor. Bu düzenli temizlik çalışmaları sayesinde kötü koku yayılması önlendiği gibi konteynerlerin uzun süre kullanımı da sağlanıyor.

  • Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı
    10:35 Ümraniye'de İETT otobüsü şoförüne levye ile saldırı

    Ümraniye'de bir sürücü, İETT'ye bağlı bir otobüsün şoförüne levye ile saldırdı. Olay, çevredeki vatandaşların kamerasına anbean yansıdı. İki sürücü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve ticari taksi sürücüsü otobüs şoförüne levye ile saldırdı. Olayı gören vatandaşlar, trafikteki gerginliğin arttığını belirtti ve keşke böyle bir olayın yaşanmamasını dile getirdi.

  • Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı
    10:34 Van'da aç kalan tilkiler karda yiyecek aradı

    Van'da aç kalan 2 tilki, İpekyolu ve Bahçesaray kırsalındaki yerleşim yerlerin yakınlarında yiyecek aradı. Kış mevsimin etkili olduğu kentte en çok kar yağışı Bahçesaray ve İpekyolu kırsalında yaşandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi aştığı kentte aç kalan tilkiler, yerleşim yerlerine yakın alanlara inip yiyecek arıyor.

  • Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi
    10:33 Avustralya'da Kiliseye Yapılan Bıçaklı Saldırı Terör Eylemi Olarak Nitelendirildi

    Avustralya'nın Sydney kentindeki bir kiliseye ayin sırasında gerçekleştirilen ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının terör eylemi olduğu açıklandı. Saldırıya ilişkin soruşturma devam ederken, saldırganın 16 yaşında olduğu belirtildi. Bu saldırı, ülkede son 3 gün içinde gerçekleştirilen ikinci bıçaklı saldırı olarak kaydedildi.

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.


Advertisement