Gündem / 6 Haziran 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 6 Haziran 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PTT Kavşağı'nda Ardahanlılarla buluşacak ve Valiliği ziyaret edecek.

06.06.2015 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, PTT Kavşağı'nda Ardahanlılarla buluşacak ve Valiliği ziyaret edecek.

Erdoğan, Dörtyol Kavşağı'nda Ağrılılarla bir araya gelecek, Valilik ile 12. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanlığına ziyarette bulunacak.

(Ardahan/11.00/12.00/Ağrı/13.30/15.15/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti'nin Antalya ve Konya mitinglerine katılacak.

(Antalya/12.00/Konya/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1'nci Bölge ilçelerinde seçim çalışmalarına katılarak, halka hitap edecek.

(İstanbul/10.30)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti'nin Şereflikoçhisar mitinginde konuşacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, seçim otobüsünden Esenler sakinlerini selamlayacak ve AK Parti Beyoğlu mitingine iştirak edecek.

(İstanbul/11.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği ve Kocaeli Artvinliler Derneğinin programları ile Gebze Hacı Halil Mahallesi ve İzmit Bekirpaşa'da seçim çalışmalarına katılacak.

(Kocaeli/09.30-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 3. Sanayi Sitesi'nde bir otomotiv firmasının açılışı ile hayır yemeğinde bulunacak, Lise Caddesi'nde esnafı ziyaret edecek, Tavas ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürecek.

(Denizli/12.00-22.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Teşkilatı Yönetimi ve Gençlik Kolları ile Erciyes Bulvarı'ndaki Doğa Tesisleri'nde bir araya gelecek.

(Kayseri/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eski İzmir, Çamlık, Aktepe, Emres, Gaziemir, Menderes ve Torbalı'da seçim çalışmalarına katılacak.

(İzmir/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi, BURFAŞ ve BESAŞ'taki toplu sözleşme imza töreni ile Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde "Sevgi Yürüyüşü"ne katılacak.

(Bursa/11.00/13.30/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisince Sancaktepe ve Pendik'te düzenlenecek mitinglerde konuşacak.

(İstanbul/13.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Ferit Melen Bulvarı'nda düzenlenen mitinge iştirak edecek.

(Van/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile eski BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Hacı Bayram Veli Camisinde kılınacak öğle namazının ardından partililerle "Sevgi Yürüyüşü"ne katılacak.

(Ankara-13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen Yomra mitingine iştirak edecek.

(Trabzon/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi üyeleri ile bir araya gelecek, ardından Asim Ferhatovic Stadyumu'nda halka açık ayini yönetecek, ülkedeki Katolik din görevlileriyle buluşacak, daha sonra Dinlerarası Buluşma'ya katılacak.

(Saraybosna) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İspanya'nın Barcelona ile İtalya'nın Juventus takımları Berlin Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak.

(Berlin/21.45) (Fotoğraflı)

2- Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final serisi 4. maçında Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe Ülker, Karşıyaka Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İzmir/18.00) (Fotoğraflı)

3- A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- A Milli Kadın Basketbol Takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Macaristan ile ikinci hazırlık maçını yapacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement