Gündem Özeti / 11 Ağustos 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 11 Ağustos 2015

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Silopi'de şehit düşen polis memuru Şahin Polat Aydın için İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek törene katılacak.

11.08.2015 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Silopi'de şehit düşen polis memuru Şahin Polat Aydın için İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenecek törene katılacak.

Kılıçdaroğlu, yaşamını yitiren Fikret Otyam için Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenlenecek törene iştirak edecek, daha sonra TMMOB, DİSK, KESK ve TTB başkanlarını Genel Merkez'deki makamında kabul edecek.

(Ankara/10.00/12.00/14.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu AB Komisyonu Üyesi Johannes Hahn ile Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği'nde görüşecek.

(Avusturya)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başkanlığında, kamu görevlilerinin 2016-2017 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere yürütülecek toplu sözleşme görüşmelerinin ikinci toplantısı bakanlıkta yapılacak.

(Ankara/12.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, KKTC Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ve Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Kutlu Evren ile bakanlıktaki makamında bir araya gelecek.

(Ankara/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

TÜİK, haziran ayı süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- UEFA Süper Kupa karşılaşmasında İspanyol ekipleri Barcelona ile Sevilla, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki Boris Paichadze Dinamo Arena'da  karşılaşacak.

(Tiflis/21.45)

2- Avrupa Boks Şampiyonası Bulgaristan'da sürüyor.

Şampiyonanın beşinci gününde 52 kiloda Ferhat Pehlivan, 60 kiloda Yasin Yılmaz ve 81 kiloda Cem Karlıdağ ringe çıkacak.

(Samokov/15.00/19.00)

3- Türkiye, Avrupa Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası 2. tur ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak.

(Kaunas/21.15)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 11 Ağustos 2015 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement