Gündem Özeti / 12 Ağustos 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 12 Ağustos 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde grup toplantısına başkanlık edecek.

12.08.2015 00:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde grup toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Berlin'de Avrupa Birliği Bakanı Michael Roth ile görüşecek. Bozkır, Roth'un onuruna vereceği çalışma yemeğinin ardından Türk-Alman Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Michelle Müntefering ile bir araya gelecek ve Deutsche Welle TV kanalının canlı yayın konuğu olacak.

(Berlin)

2- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, yeni Ankara YHT Garı inşaat sahasında incelemelerde bulunacak ve basın açıklaması yapacak.

(Ankara/10.30)

3- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Arap Halkı Barışı Konuşuyor" etkinliğine katılacak. Demirtaş ve HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, çeşitli oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş çevreleriyle bir araya gelecek.

(Mardin/10.00/Diyarbakır/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

4- İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in Lübnan ziyareti takip ediliyor.

(Beyrut)

EKONOMİ

1- TÜİK, yılın ikinci çeyreğine ilişkin kırmızı et üretimi istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Avrupa Boks Şampiyonası Bulgaristan'da sürüyor.

Şampiyonanın altıncı gününde 56 kiloda Nurettin Ovat, 60 kiloda Yasin Yılmaz, 81 kiloda Cem Karlıdağ, 91 kiloda Seyda Keser ve +91 kiloda Ali Eren Demirezen çeyrek final mücadelelerine çıkacak.

(Samokov/15.00/19.00)

2- Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Basketbol Takımı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen hazırlık turnuvasındaki ilk maçında Bosna Hersek ile karşılaşacak.

(İstanbul/20.00)

3- Türkiye, Avrupa Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası 2. tur gruplarındaki üçüncü ve son maçında ev sahibi Litvanya ile karşılaşacak.

(Kaunas/16.45)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 12 Ağustos 2015 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement